Arredo-badmeubel dé topkwaliteit in eikenhout en teak met diverse waskommen in natuursteen & hout.

Arredo-badmeubel uit de badmeubel-collectie van Badexclusief te Groningen. Inclusief MrWoods teak-badkamermeubel-collectie van Djati & Mastello.E INFO@MRWOODS.NLTopkwaliteit eikenhouten en teakhouten badmeubels met houten of stenen kom.
De natuursteen wastafels en kommen zijn meestal van Belgisch hardsteen, het zogenaamde arduin, maar kunnen ook van marmer of graniet zijn gemaakt.
Meestal worden deze houten Arredo-badmeubels en waskommen van natuurlijke materialen op ambachtelijke manier gemaakt in de specialistische ateliers in Italië.

Macbath & badexclusief, de badkamerarchitect uit Groningen heeft ook maatwerk badmeubilair. Badkamermeubels van massief hout , klassieke badmeubelen van Macbath en Imperial Bathrooms en STS , moderne badkamermeubels van Burgmans "Puur Wit" , Casabath via Gijs Frankenhuis, Collin Arredo, MrWoods teak badmeubelen, Alke de top badkamermeubels uit België en nog veel meer. ook voor "standaard"badkamerkasten van bv Detremmerie, HR of Schävis kunt U in groningen terrecht bij Badexclusief aan het Meubelplein Hoendiep te Groningen. Daarnaast de keuze uit wastafels, waskommen en wastafelbladen in bv sollid surface, puur wit, marmer , hardsteen, graniet , keramiek, glas, terra-cotta, rvs etc.

Op maat gemaakt massief  houten badmeubel met natuurstenen blad van Badexclusief te Groningen.

Macbath

teak hout massief meubel arredo badexclusief toonzaal en teak hout wasbak

Arredo-badmeubel: teakhouten  badkamermeubel en waskom, in toonzaal Badexclusief

Daarnaast kan een deel van

arredo-badmeubel, handgemaakt voor badexclusief groningen in massief teak hout en rvs. naast deze arredo-badmeubel collectie heeft badexclusief ook mrwoods teak houten badkamermeubels in de collectie.

arredo-badmeubel van badexclusief te Groningen

HR momentum badmeubel, maatwerk, ook in eikenhout en teak te leveren. Waskommen naar wens in sollid surface, keramiek, Domiziani-lavasteen, rivierkei, marmer, graniet of roestvrijstaal. en of glas bv.

Momentum badmeubel op maat , van HR & Badexclusief.

Tot 240cm is dit Momentum badmeubel op iedere gewenste maat te maken. Hier in concrete oak.

 

TEAK HOUTEN TRAP € 395,00

de Arredo-badmeubel collectie ook met keramische wastafelblad met ingegoten wasbak worden geleverd.

Arredo-badmeubel geeft met de collectie waskommen en opzetbakken een ieder de mogelijkheid om op maat het ontwerp van wastafelmeubel zelf te bepalen. ook de spiegelcollectie van Arredo is uniek ten opzichte van het reguliere aanbod.Met name de Barok-spiegel met vergulde lijst past uitstekend in een badkamerontwerp waar een warme luxe stijl gewenst is of waar de architectuur een statige vormgeving verlangt.

Teak Badmeubelen

 

Badkamermeubilair kan in vele kwaliteiten geleverd worden. bv ook in klassiek maatwerk van Macbath.Daarnaast is in nagenoeg iedere stijl wel een meubel te koop. Badexclusief kan voor iedere ruimte op maat een badmeubel en wastafelblad met waskom ontwerpen. Dit kan in hout, glas en rvs of een combinatie van deze natuurlijke materialen. Naast de massieve natuurlijke uitvoeringen zijn ook op maat gemaakte badkamermeubels en wastafelkasten mogelijk in een gelakte uitvoering. Dat kan in zowel satijn lak als in hoogglans piano-lak. Badexclusief kan zelfs “watervaste” gelakte kasten voor uw badkamer ontwerpen. U kiest dan een kleur naar keuze en bepaald of u een keramische wastafel wenst of toch liever een waskom van een ander materiaal. Ons badkamermeubilair laten wij hoofdzakelijk bouwen door ervaren meubelmakers uit de luxe jachtbouw. Als het goed blijft functioneren aan boord van een zeiljacht op volle zee dan blijft het ook goed in een badkamer binnenshuis.

contact

homify.nl, kijk gerust op de site van Homify en doe alvast inspiratie op voor uw nieuwe badkamer.