Eurovite Badexclusief Groningen, Eurovite Nederland bv en Gebo badline hebben samen met tegelsonline.nl de grootste collectie wandtegels, vloertegels en mozaïektegeltjes van Nederland, gepresenteerd bij Badexclusief te Groningen.

EUROVITE BADEXCLUSIEF GRONINGEN VOOR WANDTEGELS, VLOERTEGELS EN MOZAÏK, PLUS BOUWMATERIALEN ZOALS LIJM EN VOEG.

Eurovite Badexclusief vintage visgraat-parket van wood line tegels.

Eurovite Badexclusief met vloertegels type: vintage tegelparket in visgraatpatroon. € 69,95 p/m2 te zien bij Badexclusief in Groningen. NB ook als wandtegels geschikt.

Eurovite Badexclusief Groningen heeft voor Groningen de Grootste collectie wandtegels, vloertegels en Mozaïk.

 

Naast wandtegels en vloertegels heeft Eurovite Badexclusief Groningen een grote collectie bouwmaterialen zoals Foby tegellijm. Tegellijm in poeder of pasta uitvoering voor de tegelaer’s uit Groningen, en een grote keuze aan  Foby voeg en Foby kit in de zelfde kleuren als de Foby voeg. Daarnaast kunnen wij waterdichte bouwplaten leveren, licht van gewicht en makkelijk te verwerken zodat samen met Foby kimfixatie en Foby kit een waterdicht geheel ontstaat, ook op houten vloeren. Houten vloeren komen in Groningen veel voor aangezien een groot deel van de Stad Groningen oude panden kent. Dit geldt trouwens ook voor de provincie Groningen.

Wandtegels kunnen soms met pastalijm worden geplakt, vloertegels uitsluitend met poederlijm. Groot-formaat wandtegels kunnen beter worden gezet met Foby tegellijm in poedervorm met een hoog stand vermogen. Een tegelaer verwerkt bij voorkeur poederlijm of mortel aangezien, zeker in geval van wandtegels het beste resultaat wordt gehaald. Wandtegels die zijn gerectificeerd moeten van absolute top klasse zijn wilt u geen “stekers”krijgen, veroorzaakt door strijklicht. Eurovite Badexclusief Groningen heeft de beste kwaliteit gerectificeerde wandtegels in haar collectie zodat uw tegelaer het mooiste resultaat kan halen en u zich niet zal storen aan “stekende” wandtegels.

 

Eurovite Badexclusief Groningen heeft zo’n beetje alle wandtegels en vloertegels van Kerlite en Cotto ‘d Este voorradig in het magazijn te Ede, Nederland en kan dus bijna altijd binnen een week de wandtegels, vloertegels en lijm met voeg leveren in Groningen en omgeving. Voor u betekent dat : geen stagnatie voor tegelaer’s tijdens de bouw.

Badexclusief dé badkamerarchitect uit Groningen heeft naast de Eurovitegroup ( inclusief Gebo badline en tegelsonline.nl ) ook de Tegelgroep Nederland en Jos Haag vertegenwoordigd in haar assortiment. Dit samen met B&H tegels, Teunissen & Becking en de collectie van Julius-van-der-Werf ( onze achterbuurman ) heeft dit geresulteerd in de grootste tegelkeus van Nederland voor Project en Particulier, en dat in nagenoeg iedere prijsklasse. Voor nieuwbouw of verbouwing van bestaande panden, overal hebben wij de passende wandtegels en vloertegels. Hier bovenop heeft Badexclusief Groningen nog de collecties van Original-style, Winchester tiles en Castelo-cementtegels in het assortiment.
De keuze is reuze.
Eurovite is onder anderen importeur voor Nederland van de merken Mirafloor & TopCer en Tau , bekend van de Corten Bronze en Corten Black vloertegels die door vele architecten worden voorgeschreven in projecten die minimalistisch moeten zijn maar toch wel warmte moeten uitstralen. Eco vloertegels en estriken zijn integraal onderdeel van de Eurovitegroup en worden al tientallen jaren gebruikt bij vloeren die een authentieke uitstraling moeten hebben, zoals keukens in woonboerderijen. Bijpassende wandtegels zijn uiteraard leverbaar. Dat geldt ook voor de handvorm wandtegels, terra-cotta vloeren en de weklbekende metro-tegels. Mirafloor vloertegels en wandtegels zijn cementtegels met prachtige patronen en kleuren. Als Eurovite Badexclusief Groningen de tegel niet heeft, hoeft u niet verder te zoeken. Alle kwaliteit tegels van Nederland vindt u bij Eurovite Badexclusief Groningen.

Op onze links-pagina vindt u een aantal links naar de desbetreffende tegelleveranciers en of tegel-fabrieken. Tegels en trends veranderen voortdurend, de kwaliteit van de wandtegels en vloertegels van Eurovite  Badexclusief Groningen blijven constant van hoge kwaliteit.

Badexclusief de badkamerarchitect uit Groningen is met recht een “tegelaer”. Eurovite Badexclusief Groningen voor al uw tegelwerk met wandtegels en vloertegels, mozaïeken of tegellijm, voor particulier en of tegelaer. Ook voor uw project kan Eurovite Badexclusief Groningen wandtegels en vloertegels leveren met specifieke kenmerken, toegespitst op de wensen van uw bedrijfsvoering. Te denken valt aan bv tegels met een extreem hoge puntbelasting voor auto-showrooms, tegels met een antislipfunctie voor zwembaden of vloeistofdichte vloertegels voor restaurantkeukens.

Badexclusief laat de Eurovite & Gebo & Gebo badline collectie bestaande uit wandtegels, vloertegels, tegelstrippen en mozaïek zien in de showroom aan de Atoomweg 6 te Groningen. Gelegen op Meubelboulevard Hoendiep, bij de Mac Donalds. Naast Badexclusief is ook Sanitairdump bv gevestigd op de Atoomweg 6 , en per april zal Sanidump haar deuren openen. Atoomweg 6 te Groningen, met recht “Sanitairboulevard Groningen”.