Fantini, rvskranen, verchroomde kranen, douchekoppen, Boffi-kranen, Aboutwater-kranen, bij Badexclusief Groningen. Fantini, kwaliteit in luxe kranen met een Italiaans design.

Fantini, boffi, about water & Badexclusief presenteerd in haar badkamershowroom aan de Atoomweg de Mare kranen en douchekoppen serie van Fantini, een van de beste Italiaanse kwaliteitskranen merken. ( samen met ritmonio en Quadrodesign, van Quadro-rvs-kranen). Deze serie van Fantini is leverbaar in RVS, chroom en matwit en matzwart edelstaal. Fantini heeft regendouchekoppen / stortdouches in diverse maten en ook in het vierkant, met antikalknozzles en met muurstang of plafondmontage.

Fantini Mare bij Badexclusief Groningen .

 

Italiaans design van top kwaliteit. fantini mare wastafelkraan in verchroomde en verhoogde uitvoering . deze wastafelmengkraan is ook als rvs kraan te leveren en in wit en zwart. Badexclusief heeft deze fantini mare verhoogde mengkraan als demonstratiemodel in de badkamershowroom gepresenteerd met een puur wit solidsurface opbouwwaskom en bisazza glasmozaïek. Badexclusief dé badkamerarchitect van Nederland uit Groningen.

Fantini Mare verhoogde wastafelkraan, hier bij een solid surface waskom puur wit, bij Badexclusief

Fantini kranen en douchekoppen bij Badexclusief de badkamerarchitect van Groningen.

Fantini is onderdeel van de luxe kranen en douchekoppen collectie van Badexclusief luxe-sanitair te Groningen.
Waar comfort en kwaliteit als kenmerk voor luxe voorop staan.
Fantini design inbouwkranen zijn geliefd bij iedere architect in Nederland. Fantini maakt kranen voor About Water-Boffi dus omvat onder andere de series Mare, Nostromo en Fukasawa in chroom en geborsteld rvs.Uiteraard is deze luxe 316-rvs-kranen serie die gemaakt is voor dé architect ook onderdeel van de Badexclusief Groningen.                                                                                                         Fantini en AboutWater kranen in zwart, wit en RVS geborsteld
Net even anders… een mooi assortiment kranen in mat zwart, mat wit en RVS.
De series Nostromo, Mint en Mare (Fantini) en de serie Lissoni (AboutWater) zijn verkrijgbaar in mat zwart en mat wit.

Fantini in toonzaal Badexclusief Groningen
Fantini Mare luxe inbouw badkraan van hoge kwaliteit , in de showroom van Badexclusief te Groningen Nederland.

Fantini stortdouchekop chrome
Fantini kwaliteit met een luxe regendouchekop in  rvs , in een spiegelplafond te Zuidlaren. Badexclusief Groningen Nederland.

Indien de wens aanwezig is om zo min mogelijk onderhoud te hebben in de badkamer, denk dan eens aan de mogelijkheden van inbouwkranen, van de Italiaanse design-kraanmerken. Kijk dan bij voorkeur naar de onverwoestbare kwaliteit van de  316-rvs uitvoering.

In de Toonzaal van Badexclusief, aan de Atoomweg 6 op de Woonboulevard Hoendiep te Groningen kunt u vrijwel de gehele collectie bewonderen. Overigens zijn de strakke en minimalistische ontwerpen van Italiaans ontwerp oververtegenwoordigd bij Badexclusief. Naast de RVS en verchroomde uitvoering meer info op nu volgende site: Burgmans | Sanitair BV

Brochure
Burgmans Sanitair Badkamer inspiratie
download

Meer informatie kunt u krijgen in de showroom van Badexclusief, of u kunt uw vraag stellen per mail: info@badexclusief.nl