Badkamer-Zuidlaren: van badkamerontwerp via badkamermontage een badkamerverbouwing met luxe kranen van Fantini en tegels van Tau, gerealiseerd door badkamerarchitect Badexclusief te Groningen.

Badkamer-Zuidlaren: Een luxe badkamer met luxe sanitair en luxe kranen en gerectificeerde tegels van hoge kwaliteit. “van badkamerontwerp tot badkamerverbouwing”.
Badkamerarchitect Badexclusief Groningen heeft voor een zeer kleine badkamer van 3m2 in Zuidlaren een functioneel badkamerontwerp gemaakt. “badkamer-zuidlaren”. Functioneel en van hoge kwaliteit zijn de tegels van Tau en de kranen en douchekoppen van Fantini.

badkamer-Zuidlaren Fantini stortdouchekop chrome

badkamer-Zuidlaren ,Fantini regendouchekop in gepolijst rvs , in een spiegelplafond te Zuidlaren.

Deze badkamerverbouwing is uiterst geslaagd te noemen. Luxe sanitair op 3m2 waaronder een ruime inloop-douchecabine, een wandcloset, rvs inbouw-nissen en inbouwkasten in rvs , luxe kranen en regendouchekop van Fantini en een badkamermeubel met marmeren waskom op maat.
Glanzend witte tegels, gerectificeerd, gecombineerd met TauCorten-tegels black en een zwart spiegelplafond geven de badkamer optisch meer ruimte.De regen douchekop is gemaakt van gepolijst rvs en komt uit de ateliers van Fantini.

De kwaliteit van de verwerkte tegels en het sanitair zal voor veel plezier en weinig onderhoud zorgen de komende 20 jaar.

“badkamer-Zuidlaren”, badkamerontwerp, luxe kranen & tegels van Badexclusief.

Tegels; wit gerectificeerd 30x60cm en Tau corten bronce & black :  Tegels Online

Kranen & douchekoppen :  Fantini

Comfort wordt mede bepaald door de kwaliteit van het gekozen materiaal. Een luxe badkamer zoals project “badkamer-Zuidlaren” valt of staat met kwaliteit van het luxe sanitair en top tegels. Dit geldt ook voor het badkamermeubel op maat van Arredo met een marmeren waskom van forzalaqua. Arredo en forzalaqua hebben een ruim assortiment badkamermeubels en waskommen, grotendeels in massief eiken hout en natuursteen. Deze collectie luxe sanitair kan grotendeels ook op maat worden geleverd en heeft bijpassende spiegels en overige accesoires.

 

Badkamerarchitect Badexclusief bewijst met het uitgevoerde badkamerontwerp van deze luxe badkamer in het project  “badkamer-Zuidlaren” dat ook op kleine oppervlaktes uitstekend een luxe en comfortabele badkamer kan worden gerealiseerd. NB, de meeste Nederlandse badkamers zijn kleiner dan we meestal wensen. Een goed badkamerontwerp met de perfecte indeling, en een vakkundige badkamermontage zorgen voor het gewenste comfort. Voor meer informatie en of het maken van een afspraak: info@badexclusief.nl