Tips voor uw badkamerverbouwing of bestaand probleem met uw badkamer. Van ontwerp tot probleemoplossing en vragen over kwaliteit en materiaalgebruik, gratis tips van badkamerarchitect Badexclusief te Groningen.

TIPS :Op deze pagina zullen wij permanent tips publiceren aangaande vraagstukken over sanitair, tegels,badkamers en badkamerverbouwing & badkamermontage.
Of dit nu bestaande problemen zijn die betrekking hebben op lekkage van uw douchegoot of een lekkende kraan, of dat u informatie e.o. tips zoekt voordat uw badkamerverbouwing van start gaat.
“problemen zijn uitdagingen die om een oplossing vragen.”

info@badexclusief.nl, Ritmonio & VOLA onderdelen, cartouches, binnenwerken te leveren in heel Nederland, door badkamerarchitect Badexclusief uit Groningen.

Ritmonio & Vola, onderdelen ook na 20 jaar nog te leveren, in heel Nederland.

Tips:Beter vooraf weten wat wel goed is dan achteraf tot de ontdekking komen dat u een verkeerd product heeft gekocht.
U laat een ontwerp maken en kiest het sanitair en tegels naar uw smaak.
Maar weet u wel of er voor b.v. de kraan van uw keuze na de garantie termijn nog binnenwerken te leveren zijn als uw kraan begint te lekken.
Heeft de tegel van uw keuze wel een gesloten glazuur structuur ? Zo niet , dan zult u moeten schrobben en boenen om de tegels kalkvrij te houden, en ik ken niemand die dat plezierig vindt.

life is beautiful  deze produkten zijn ook bij Badexclusief in de showroom te zien.

Er zijn veel merken op sanitair en tegelgebied echter kwalitatief zijn er enorme verschillen. Niet alleen in materiaalgebruik en onderhoudsvriendelijkheid maar ook in montagegemak. Niet ieder merk kraan heeft modellen die ingebouwd kunnen worden in de gemiddelde Nederlandse gasbetonmuur. ( dit als voorbeeld ).

Daarnaast zal op deze pagina aandacht worden geschonken aan de diverse bouwstijlen inclusief info betreffende bijpassend sanitair en tegels. ( bijvoorbeeld jugendstil tegels van Original-style voor Jugendstil panden ).

tips badexclusief en original-style.com voor jugendstil tegels inGroningen Nederland .Tips; Badexclusief en badkamerontwerp, kwaliteit in architectuur, stijl en vormgeving. Materiaalgebruik als basis van het ontwerp. Ecologisch verantwoord. Onderhoudsvriendelijk. Waar moet een badkamer-ontwerp aan voldoen? Heeft u zelf al een ontwerp, of moet er nog een ontwerp op maat gemaakt worden? Wie gaat de badkamer installeren? Betreft het een nieuw te bouwen badkamer of een renovatieproject? Is er behoefte aan een complete wellnessbeleving of volstaat een "simpele"douchecel? Gebruikt u alleen of met meerdere personen de badkamer. Moet er een toilet in de badkamer of is er een aparte ruimte? Wil u betegelde wanden of toch liever betonstuk? Wie moet de badkamer schoonhouden, hoe lang gaat een bepaald product mee? Kortom, er zijn veel vragen te beantwoorden.

Tips :jugendstil tegel Original-style moulin rouge, bij badexclusief

Naast authentieke tegels hebben wij ook authentiek sanitair en kranen in diverse stijlen. Voor iedere sfeer hebben wij een passende oplossing. Dit geldt ook voor de collectie jugendstil gietijzeren radiatoren. Mocht u een ontwerp van een halvloer ( bijvoorbeeld ) willen hebben met originele patroon tegels en decors, dan kunt u dat ook aan Badexclusief voorleggen. Wij verzorgen al zo’n 30 jaar vloerontwerpen voor klanten in heel Nederland, die authenticiteit en kwaliteit boven aan hun wensenlijst hebben staan.

Mocht u zelf een vraag hebben of mij een probleem willen voorleggen, aarzel niet en stel de vraag per mail : info@badexclusief.nl o.v.v. Tips

Ik zal dan proberen u zo snel mogelijk een antwoord te geven.

met vriendelijke groet, Rick de Boer