MONTAGE: Montage van uw badkamer of het zetten van uw tegelvloer, kortom de verbouwing van uw badkamer van idee tot oplevering. Nieuwbouw en bestaand.

Montage van een badkamer is lastiger dan menigeen denkt. Alle facetten van de bouw komen samen in deze relatief kleine ruimte. En dan hebben we het nog niet over het gasten-toilet gehad. Van idee en ontwerp tot sloop en freeswerk, tot montage en oplevering. Hoe meer ervaren de vakmannen zijn, des te mooier zal het eindresultaat er uitzien. Een tegelzetter of stukadoor die echt goed werk aflevert heeft in de regel ten minste 20 jaar ervaring in de luxe ( af-) bouw. Dit geldt uiteraard ook voor loodgieters en stukadoors. Stukadoors, er zijn er vele echter slechts weinigen kunnen een perfect beton cireé wandje stuken.

Badexclusief met ervaren monteurs, tegelzetters en stukadoors voor een perfecte badkamerverbouwing, van idee, montage en oplevering.

Montage badkamer, voorbereidend werk, door ervaren vaklui van Badexclusief.

Badexclusief heeft de afgelopen 30 jaar een groot bestand opgebouwd van uitstekende vakmensen, ieder met zijn eigen specialisme. Niet iedere klusjesman, klussenier of installatiebedrijf is zo goed als hij beweert.Het coördineren van badkamerverbouwingen houdt Badexclusief beperkt tot een straal van zo’n 30 km rond het Centrum van Groningen.

Of u nu een kleine badkamer wil verbouwen of juist een balzaal ter beschikking heeft, Badexclusief heeft de juiste badkamerbouwer voor u. Een luxe badkamer laat je niet door een beun of handige “klusser” bouwen, daarvoor is uw investering te groot. Nog afgezien van de fouten die een niet geheel deskundige montage ten gevolge kan hebben.

Bekijkt u rustig een paar van onze projecten die op de website staan. Ook in de showroom kunt u genoeg ideeën opdoen voor uw badkamerverbouwing, van ontwerp idee, via montage tot oplevering. Montage van de badkamer is feitelijk net zo belangrijk als het ontwerp en indeling.

Een van de bij ons aangesloten aannemers is firma A&J Bouwservice uit Paterswolde. In de showroom van Badexclusief hebben zij onder andere een drietal Plameco spanplafonds gemonteerd, inclusief led-verlichting. Een mooi plafond voor de finishing tough. Ook voor de montage van uw badkamer of overige verbouwingen kunt u bij hen terecht.

Naast de montage heeft Badexclusief ook diverse architecten in haar bestand die u kunnen helpen bij het maken van de juiste bouwtekeningen, nodig voor het verkrijgen van de benodigde vergunning. Eén van deze architecten, die naast het bouwkundig tekenwerk ook maquettes bouwt is IN-VORM architecten aan de Kraneweg te Groningen, telefoonnummer 06-51633645.