Links Badexclusief Groningen, dé badkamerarchitect, kwaliteit, comfort en luxe sanitair en luxe rvs kranen van Ritmonio, Quadro & Boffi. Tegels en mozaïek voor de luxe badkamer, woonkamervloer, keuken en hal. Kijk op onze links en vindt het sanitair, kranen en tegels naar keuze.

links-Badexclusief ontwierp voor een jugendstil pand in de binnenstad van Groningen deze klassieke badkamer met een castelo vloer met jugendstil ontwerp. Het luxe sanitair en de luxe kranen zijn van het merk burlington, de wandtegels zijn handgemaakt en komen uit de tegelcollectie art works van original-style . Totaalplaatje is prachtig en doet victoriaans engels aan. De radiator is massief messing verchroomd, net als de kranen en douchekoppen. de douchethermostaat met stortdouche en handdouche is eveneens van burlington en ook handgemaakt. het stukwerk is geschilderd met badkamerverf van Farrow en ball en is in kleur aangepast aan de handgemaakte vloertegels.

links-klassieke badkamer met handgemaakte jugendstil vloer van castelo cement-tegels en Burlington Bathrooms sanitair en luxe kranen.

badexclusief ontwerp en realisatie van een droom-badkamer met walk-in-shower te assen. solid surface, rvs-kranen, nano-tech-glas en concrete tegelwerk. top kwaliteit in een schitterend design.

walk-in douchecombinatie in glas, solid surface en roestvrij stalen kranen.

rvs-kranen ritmonio,Ritmonio Nederland, 316-RVS-kranen, rvs douchekoppen, Italiaans-design, topkwaliteit en luxe. original-style glasmozaïek, solid-surface en betoncire. topkwaliteit in badkamer-ontwerp, sanitair, tegelwerk en uitvoering door badkamerarchitect badexclusief te groningen.

Mat wit bad met ombouw in glas-marmermozaiek, rvs-kranen en beton cireé wandafwerk

 

Ritmonio Haptic, RVS en beton.

LINKS BADEXCLUSIEF GRONINGEN, DÉ BADKAMERARCHITECT.

luxe sanitair, tegels en kranen. Waaronder Domiziani & Meridiana ( YouTube-video Meridiana Production )& O.a. Ritmonio rvs-kranen & solid surface in Groningen.

 YouTube-video Meridiana Production  ; homify  Mooie badkamerideeën van Badexclusief  homify; Links Badexclusief & contact voor o.a. Burlington Bathrooms Groningen; INFO@MRWOODS.NL & Ritmonio :Ritmonio de Italiaanse top in luxe kranen, met een schitterend design, onovertroffen in kwaliteit. Info en technische ondersteuning tbv architect, badkamerontwerper en consument. Badkamerarchitecten & -ontwerpers kunnen op links ritmonio technische tekeningen downloaden.

Gouden kranen mat of geborsteld, rvs-kranen en douches in verschillende afwerkingen en kleuren. Geel goud en roségoud, black chrome, matzwart, matwit, frosted black, brons zijn kleuren waarmee voor iedere smaak een mooie kranenlijn is . Ritmonio maakt op ambachtelijke wijze kranen voor de luxe badkamer waar kwaliteit, design en comfort van belang zijn. Heeft u iets bijzonders gezien bij een badkamerleverancier of zoekt u iets van een bepaald sanitair-merk? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Ritmonio kranen, zie Badexclusief/links, voor badkamerarchitect Badexclusief te Groningen, agent voor Nederland, België, Luxemburg en Noord-west-Duitsland. Van al deze links betreffende sanitair merken en leveranciers van tegels laten wij een aantal producten in opstellingen in onze badkamershowroom zien. Naast de sanitair merken en tegels zoals vermeld onder Badexclusief links zijn uiteraard meer sanitair merken en merken tegels etc leverbaar. In onze badkamershowroom hebben wij naast zo'n 30 badkameropstellingen ( met tegels en of stuck ) ook vele losse sanitair objecten staan. Naast een luxe sanitair & kranen collectie heeft Badexclusief een tegel-bibliotheek met de meest uitgebreide collectie tegels & mozaïek-tegels van Groningen, c.q. Noord Nederland. Badexclusief Groningen heeft een zeer uitgebreide collectie vrijstaande baden, whirlpools en bubbelbaden. Daarnaast leveren wij douchebakken en douchevloeren in wit en pergamon en of in natuursteen. Ook heeft Badexclusief een grote collectie douchecabines en inloopwanden, al dan niet op maat gemaakt en ook die collectie is bij Badexclusief Groningen in de badkamershowroom te zien. Tegels leveren wij in nagenoeg iedere maat van extreem groot tot miniformaat. Tegels voor wand en of vloer hebben wij in vele kleuren en designs, en uiteraard diverse soorten luxe natuursteen tegels. ook voor design radiatoren moet u bij Badexclusief links zijn. Van al deze links betreffende sanitair merken en leveranciers van tegels laten wij een aantal producten in opstellingen in onze badkamershowroom zien. Naast de sanitair merken en tegels zoals vermeld onder Badexclusief links zijn uiteraard meer sanitair merken en merken tegels etc leverbaar. In onze badkamershowroom hebben wij naast zo'n 30 badkameropstellingen ( met tegels en of stuck ) ook vele losse sanitair objecten staan. Naast een luxe sanitair & kranen collectie heeft Badexclusief een tegel-bibliotheek met de meest uitgebreide collectie tegels & mozaïek-tegels van Groningen, c.q. Noord Nederland. Badexclusief Groningen heeft een zeer uitgebreide collectie vrijstaande baden, whirlpools en bubbelbaden. Daarnaast leveren wij douchebakken en douchevloeren in wit en pergamon en of in natuursteen. Ook heeft Badexclusief een grote collectie douchecabines en inloopwanden, al dan niet op maat gemaakt en ook die collectie is bij Badexclusief Groningen in de badkamershowroom te zien. Tegels leveren wij in nagenoeg iedere maat van extreem groot tot miniformaat. Tegels voor wand en of vloer hebben wij in vele kleuren en designs, en uiteraard diverse soorten luxe natuursteen tegels. ook voor design radiatoren moet u bij Badexclusief links zijn.

Ritmonio, luxe kranen uit de serie waterblade voor dé badkamerarchitect Badexclusief te Groningen, Nederland.Ritmonio

Badexclusief dé badkamerarchitect van Nederland uit Groningen met de luxe voetbal-wastafel, in alle clubkleuren; o.a. AJAX Amsterdam, FC Groningen Groningen, Feyenoord Rotterdam, ADO Den Haag, PSV Eindhoven, MVV Maastricht, Vitesse Arnhem, Cambuur Leeuwarden, Fc Twente Enschede, Pec Zwolle, AZ Alkmaar , FC Utrecht, maar ook voor amateurs uit bv 't Gooi, Muiden, Naarden, Hengelo, Borne, Veendam, Assen of Heerenveen.

Voetbal wastafel , hier in de kleuren van FC Groningen, ook in andere clubkleuren te leveren, in showroom bij Badexclusief.Meridiana,

met vriendelijke groet,

Rick de Boer, Badexclusief Groningen.