Facebook pagina van Badexclusief, dé badkamerarchitect voor sanitair Groningen. Infoforum, noviteiten, nieuws en comment over kwaliteit sanitair en tegels, luxe badkamers, architectuur en badkamerontwerp, badkamerinfo en sanitairaanbiedingen op Facebook.

Facebook pagina van Badexclusief dé badkamerarchitect van Groningen :Luxe badkamers, comfortabel sanitair en kwaliteit tegels. Badexclusief; badkamerarchitectuur en 3-D badkamerontwerp in Groningen.  Mooie badkamerideeën van Badexclusief. “een badkamer is overal te koop, een goed ontwerp niet”.

Groningen heeft er weer een topbakamer bijgekregen. Natuurlijk materiaal, beton ciré, glas en marmer., rvs-kranen massief eik en plameco heeft het spanplafond gemaakt.

walk-in shower in beton ciré met rvs kranen, in Groningen.

Facebook badexclusief, Badkamerarchitect Badexclusief te Groningen ontwerpt ook klassieke luxe badkamers en gastentoiletten, al dan niet met een originele patroonvloer van castelo-cementtegels of victoriaanse vloeren van Original-style. Klassiek sanitair is bij Badexclusief verkrijgbaar van alle luxe merken waaronder Imperial-bathrooms, Burlington, THG-Paris & JCD, waterworks, Macbath, Simas Londra en Arcade, van Heck badkamers, Windsor Bathrooms, Perrin & Rowe, Leffroy Brooks etc. Tegels in klassieke stijl hebben wij van alle toonaangevende tegelfabrieken , zowel wandtegels als klassieke vloertegels en mozaïek. Original Style, Top Cer, Castelo du Portugal, "oude witjes", chateaux tegels, victorian floortiles en art works, earthworks en tile works. etc. Klassieke radiators in verchroomd messing en in massieve gietijzeren uitvoering, net als de vrijstaande baden op leeuwepootjes, die ook in gietijzer te verkrijgen zijn, naast dubbelwandig acryl, solid surface, en bv koper.

Luxe klassieke badkamer met jugendstil tegels van badkamerarchitect Badexclusief voor een klassiek pand in Groningen.

 

facebook badexclusief en 316-rvs-kranen van ritmonio serie dia35inox. Massief RVS van de hoogste kwaliteit van het Italiaanse topmerk Ritmonio, ook op ritmonio.nl .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook pagina Badexclusief, met de Ritmonio Dia35 RVS kranenserie.

ritmonio en badkamerarchitect badexclusief uit groningen voor de meest minimalistische rvs kranen van nederland. Voor architecten en interieurarchitecten die bv boffi of vola te lomp vinden, en natuurlijk voor een ieder die kwaliteit en vormgeving belangrijk vindt.

rvskranen van de beste kwaliteit zijn van ritmonio, exclusief in nederland bij badexclusief , badkamerarchitect te groningen.

 Nieuwe website van de Diametro 35 Inox & 35 Vision
ritmonio en badexclusief groningen , ook op facebook de mooiste en de beste rvs kranen van nederland.

Ritmonio rvs kraan dia 35 bij facebook page van Badexclusief te Groningen

facebook, van badexclusief de badkamerarchitect voor Luxe sanitair Groningen voor kwaliteit sanitair en luxe badkamers , met ontwerp in ieder design en stijl, door badkamerarchitect badexclusief uit Groningen, Nederland, ook via Facebook.

Luxe sanitair Groningen te vinden bij Badexclusief, ook op de facebook pagina.

RVS zeeptuimelaar van AGAPE , keramiek met rvs beugel. Ook accesoires als zeeppompjes, wcrolhouders, borstelgarnituur, handdoekhouders, jashaakjes en planchettes te leveren. Chroom, rvs of goud, met glas of hout, en keramiek. Wit of zwart keramisch, standaard of op maatb gemaakt, nagenoeg alles is mogelijk. Ook voor eigen ontwerp door ons op maat gemaakt in rvs, glas en of hout behoort tot de mogelijkheden. badexclusief kan dit alles voor u regelen. Badexclusief, de badkamerarchitect van Nederland uit groningen heeft de badkamershowroom aan de Atoomweg 6, op de meubelboulevard Hoendiep.

facebook badexclusief; Agape zeeptuimelaar met rvs beugel.

Op deze Facebook pagina vindt u naast info over sanitair, tegels en badkamer architectuur t.a.v. 3-D design badkamer ontwerp ook info betreffende het zelf indelen van uw badkamer en of het samenstellen van uw luxe en comfortabele design badkamer , uitgaand van de architectuur van uw woning .Daarnaast zullen ook retro klassiek Engelse badkamers getoond worden.Ook sanitair en tegel product informatie van alle kwaliteits merken op design-sanitair en tegel-design gebied zullen worden vermeld op de Facebook-pagina van dé badkamerarchitect Badexclusief.

Naast badkamers inclusief sanitair en tegels zal op de Badexclusief badkamerarchitect voor sanitair Groningen Facebook  pagina ook regelmatig een noviteit worden getoond die beschikbaar worden gesteld door onze leveranciers en fabrikanten van de kwaliteits merken sanitair en tegels.

Architecten en interieurarchitecten die via Architect-en-web iets interessants te melden hebben betrekking hebbend op sanitair, tegel en of badkamer gebied zullen wij plaatsen op de facebook-pagina van sanitair groningen,  Badexclusief, badkamerarchitect te Groningen.

Ieder die zoekt naar sanitair Groningen vindt op de Badexclusief Facebook-pagina luxe sanitair en tegels voor comfortabele droom-badkamers.
Ook zullen op de Facebook-pagina van Badexclusief uit Groningen de luxe sanitair demo-modellen uit de showroom worden getoond. (outlet)
Zowel luxe klassiek Engelse badkamers als de comfortabel en moderne sanitair ontwerpen en landelijke badkamer indeling komen aan bod.
Via Google+-Badexclusief kunt U de routeplanner van Badexclusief Groningen downloaden. In de toonzaal vindt u de gehele kwaliteit collectie van Badexclusief dé badkamerarchitect uit Groningen. Alle luxe top kwaliteit merken zijn vertegenwoordigd in de showroom.

badexclusief sanitair groningen facebook actiemodel prijsgunstig goedkoop koopje demomodel douchecabine glas

 

Op de  Facebook pagina van Badexclusief badkamerarchitect vindt u info over aanbiedingen voor sanitair Groningen en luxe demomodellen in de showroom.

Tevens is er , zoals op elke pagina, de mogelijkheid om een reactie, vraag of opmerking te plaatsen.

Hierbij geldt : hou het netjes, er kunnen ook kinderen kijken. Dus geen rare foto’s of teksten posten a.u.b. ( deze zullen namelijk direct worden verwijderd ).
Wilt u meer foto’s etc. zien dan kunt u naar “Google+ /rickdeboer-badexclusief” , daar vindt u meer fotoalbums. ook mag u zelf foto’s toevoegen op de (outlet)facebook-pagina van Badexclusief te Groningen, mits U relevante foto’s toevoegt en mits voorzien van uw naam als poster.

https://www.homify.nl/ideabooks/29147/mooie-badkamerideeen-van-badexclusief  homify

met vriendelijke groet , rick de boer