Nieuws

Klassieke-badkamer-Groningen; Badexclusief & jugendstil vloer tegels, klassiek sanitair en klassieke kranen, met gietijzeren radiator en bad op pootjes. Ritmonio 316-rvs kranen en douchekoppen.

Hier kunt u de complete Dia-35INOX serie bekijken; www.ritmonio.it

Rvs-badkranen, rvs-douchekoppen, rvs-regendouchekoppen, rvs-wastafelkranen etc. etc. Rvs-kranen van Ritmonio kunnen worden gecomplementeerd met bijpassende Ritmonio design syphons, pop-up-pluggen etc.

Rvs-kranen van Ritmonio, de Italiaanse topfabriek die designkranen in RVS-316 ( de best mogelijke, zeewaardige kwaliteit rvs ),

Find out more about our collections
No Images? Click here

Artworks tegels voor prachtige badkamers en keukens , in Groningen bij Badexclusief.

Tegels hebben een grote invloed op de stijl van uw keuken of badkamer; of u nu een nieuwe keuken bouwt, een oude badkamer een nieuw tintje wilt geven of aan een compleet restauratie project begint. Gebruik witte, creme en lichtgrijze tinten voor een frisse, heldere look en bouw daarmee verder. Ga naar onzeinspiratiepagina om nog meer te bekijken.

Ga voor een tijdloze look met zwart en wit

Maak het interessant met een visgraat patroon

thermostaatkraan, inbouwmodel van zuiver rvs, de rvs imitatie quadro-design-it kraan. 304-rvs ipv 316-rvszuiver rvs kraanKlassieke-badkamer-Groningen. Badexclusief voor modern design. In beton, glas, rvs-kranen en solid surface. Traditioneel design in bv jugendstil of art-deco. Baden op pootjes etc. Badexclusief voor de mooiste collectie tegels. Vloertegels, wandtegels of mozaiëk.

badexclusief, dé badkamerarchitect van Nederland uit Groningen heeft voor een klassieke badkamer in een jugendstil-woning een badkamer ontworpen met cementtegels met jugendstilpatroon, van castelo de portugal, en luxe sanitair van burlington, luxe klassieke kranen van burlington en een antiek bad op leeuwe pootjes, vrijstaand en van gietijzeren dus zo'n 200kg zwaar. De massief messing radiator is met de hand op ambachtelijke wijze vernikkeld en verchroomd in de ateliers van burlington groot brittannië. Engels klassiek sanitair heeft badexclusief ook van imperial-bathrooms , van heck badkamers en windsor bathrooms.

Luxe sanitair en luxe kranen van Burlington Badexclusief, klassiek Engels sanitair, in jugendstil badkamer in Groningen.

 

klassieke-badkamer-groningen; Badexclusief ontwierp voor een jugendstil pand in de binnenstad van Groningen deze klassieke badkamer met een castelo vloer met jugendstil ontwerp. Het luxe sanitair en de luxe kranen zijn van het merk burlington, de wandtegels zijn handgemaakt en komen uit de tegelcollectie art works van original-style . Totaalplaatje is prachtig en doet victoriaans engels aan. De radiator is massief messing verchroomd, net als de kranen en douchekoppen. de douchethermostaat met stortdouche en handdouche is eveneens van burlington en ook handgemaakt. het stukwerk is geschilderd met badkamerverf van Farrow en ball en is in kleur aangepast aan de handgemaakte vloertegels. NB: de vrijstaande badkuip op leeuwenpootjes is antiek en bij een verbouwing van dit pand zo'n 20 jaar geleden reeds geleverd. Na al die tijd is niet te zien dat dit bad intensief gebruikt is geweest. Imperial-Bathrooms, van heck traditional bathrooms en windsor bathrooms zijn ook mogelijk.

klassieke-badkamer-groningen, met castelo cementtegels en burlington sanitair

ECOTREND UIT DRONTEN NEDERLAND : www.upfallshower.com
info@upfallshower.com , deze innovatieve douchetechniek wordt geproduceerd bij Beterbad, een van de kernleveranciers van Badexclusief. www.beterbad.nl                                                                                                                 Ministerpresident Mark Rutte bezoekt de Upfall Shower op de Amsterdam innovation expo. Meridiana voetbal-wandcloset bij Badexclusief.
Diametro 35 Inox website >>>

klassieke-badkamer-groningen, van badexclusief met een patroon-tegel-vloer van jugendstil cementtegels en burlington luxe klassiek sanitair en kranen. Onder anderen een thermostatische douchemengkraan met regendouche, omstel, glijstang en handdouchekop met porceleinen handvat. Een burlington klassiek staand toiletpot met een hooghangende stortbak in porcelein met verchroomde valpijp en trekhendel, en een massief eikenhouten toiletbril met deksel. Closetzitting en closetbril zijn ook in zwart hout, mahonie hout of wit te leveren, en naar keuze met of zonder softclose uit te voeren. Badexclusief Groningen ontwerpt al ruim 25 jaar klassieke badkamers in Nederland en Duitsland.

Burlington klassiek Engels sanitair, kranen & radiator met jugendstil cementtegels en gestukte wandafwerking ( inclusief een rvs tegeldrain )

 

Klassieke-badkamer-groningen van badkamerarchitect badexclusief en een hooghangende stortbak van wit porcelein en verchroomde trekstang van burlington klassiek engels sanitair. deze wc's zijn ook met gietaluminium stortbakken te leveren, te zien in de badkamershowroom van badexclusief te groningen, en ook als laaghangend reservoir, losse pot ( ao/pk) en als duoblok met een afvoer naar onderen of naar achteren . chroom uitvoering kan maar ook vergulde, nickelen of rvs kranen zijn mogelijk. zelfs oud zilver van thg-paris of jcd kan. Naast burlington heeft badexclusief ook imperial-bathrooms, imperial-sanitair, imperial-kranen, klassiek sanitair, klassieke radiators in gietijzer met bronzen beslag, van heck badkamers, windsor bathrooms, badarsenaal, international bathrooms, mackbath , simas arcade sanitair, simas londra klassiek etc etc.

Burlington klassiek toilet met hooghangend reservoir in een klassieke-badkamer-Groningen.

Klassieke-badkamer-Groningen: Hier op de foto’s een voorbeeld van een mooie klassieke-badkamer-groningen met een jugendstil vloer van Castelo en klassiek Engels sanitair vanBurlington Bathrooms, en uiteraard een rvs-tegeldrain, die modern comfort toevoegt zonder de klassieke stijl te verstoren. Wilt u ook een luxe badkamer in klassieke stijl ( modern en minimalistisch zoals de ritmonio316 rvs kranen, kan ook natuurlijk ) maakt u dan een afspraak per mail:

RVS zeeptuimelaar van AGAPE , keramiek met rvs beugel. Ook accesoires als zeeppompjes, wcrolhouders, borstelgarnituur, handdoekhouders, jashaakjes en planchettes te leveren. Chroom, rvs of goud, met glas of hout, en keramiek. Wit of zwart keramisch, standaard of op maatb gemaakt, nagenoeg alles is mogelijk. Ook voor eigen ontwerp door ons op maat gemaakt in rvs, glas en of hout behoort tot de mogelijkheden. badexclusief kan dit alles voor u regelen. Badexclusief, de badkamerarchitect van Nederland uit groningen heeft de badkamershowroom aan de Atoomweg 6, op de meubelboulevard Hoendiep.

Agape zeeptuimelaar met rvs beugel. € 225,00

Badexclusief uit Groningen heeft naast de rvs kranen van Quadrodesign ook de A&T fonteinen, wastafels en toiletten in haar assortiment. Deze merken betrekken wij al zo'n 25 jaar via GijsFrankenhuis bv uit Enschede. Quadrodesign, Quadro-rvs-kranen en Quadro zijn de rvs kranen merken die Badexclusief naast Ritmonio en Boffi - Fantini in haar moderne collectie kwaliteitskranen voert.

A&T Italiaans designfontein van Gijs Frankenhuis voor Badexclusief .

quadrodesign heeft naast quadro-rvs-kranen ook nog drie fabrieken waar rvs kranen en douchekoppen worden gemaakt. O.a. cocoon design , centuur, technotrade, baderie enz laten door quadro en apm kranen en douchekoppen maken. Met name indien klanten de designseries van quadrodesign te kostbaar vinden kan dit uitkomst bieden. U koopt dan geen 316rvs maar 304rvs , dat zoals algemeen bekend niet roestvast is , maar hebt wel de echte rvs-look voor half geld. Quadrodesign en quadro-rvs-kranen zijn wel gemaakt van 316rvs , het rvs dat in de jachtbouw wordt gebruikt voor de luxe zeewaardige jachten. Badexclusief kan u nagenoeg alle kranen in rvs en of chroom leveren, echter de kwaliteit van zowel kraan en fabriek moeten perfect zijn.

RVS douchekop met muurarm, uit de Quadrodesign fabrieken.

QUADRO-RVS-KRANEN & QUADRODESIGN.it, QUADRO.

klassieke-badkamer-groningen; Voor een jugendstil pand in het centrum van Groningen ontwierp badkamerarchitect Badexclusief onder andere deze jugendstil patroonvloer voor een luxe klassieke badkamer in stijl passend bij de authentieke elementen in deze woning.

jugendstil tegels in klassieke badkamer

 

 

 

 

badexclusief dé badkamerarchitect & ritmonio rvs-concrete-kranen , serie haptic. Rvs-designkranen met betonnen accent . ritmonio rvs dé absolute top kwaliteit en design uit Italië. In Groningen, Hilversum-djati, Amsterdam-baden-baden, Naarden-vesting-badarsenaal, Haarlem, Den Haag, Oldenzaal-keizers-sanitair. Naast Ritmonio-rvs-kranen ook de collecties rvs-kranen van Vola, Boffi, zuiver,

Ritmonio Haptic, combinatie rvs-kranen met betonnen accent, nu bij Badexclusief

Rubinetterie Ritmonio Srl
Via Indren, 4 – Zona Ind. Roccapietra
13019 VARALLO (VC)
Tel. +39 0163 560000 – Fax +39 0163 560100
info@ritmonio.it – www.ritmonio.it

Ritmonio rvs-kraan met betonnen handgreep. Inox-concrete. Te zien op de beurs in Milaan, Italië. Ritmonio armaturen für Deutschland zu ordern bei Badexclusief Groningen. Die Niederlände. Ritmonio, Das Beste order nichts. Schöner kann Wasser nicht fliesen. Richtiges 316-edelstahl , geeignet für Meeresschiffe. Innenarchitectur fürs Badezimmer und Gästetoilette. Schicken Sie eine e-mail für weitere information. Cement is de basis voor betonnen handgreep "CONCRETE" , exclusief bij Ritmonio , te bestellen bij badexclusief , de badkamerarchitect van Nederland.

Ritmonio RVS Beton combinatie, bij Badexclusief “DIA35-INOX-CONCRETE”

info@badexclusief.nl

info@badexclusief.nl

of kom vrijblijvend langs in de badkamershowroom van Badexclusief Groningen. Voor een klassieke-badkamer-groningen, maar ook voor een moderne badkamer moet u voor een goed ontwerp bij Badexclusief zijn.

klassieke-badkamer-groningen, waar klassieke kranen, klassiek sanitair, klassieke baden op pootjes, klassieke burlington douche kranen en bad kranen met jugendstil vloer tegels een mooie luxe badkamer vormen waarbij modern-comfort aanwezig is zonder afbreuk te doen aan de klassieke stijl en uitstraling.

De compleet vernieuwde serie RVS kranen van Ritmonio, bij Badexclusief te Groningen.

Kijk voor de complete collectie op de speciale Dia35 website;Diametro 35 Inox website >>>

klassieke-badkamer-groningen, van badexclusief met een patroon-tegel-vloer van jugendstil cementtegels en burlington luxe klassiek sanitair en kranen. Onder anderen een thermostatische douchemengkraan met regendouche, omstel, glijstang en handdouchekop met porceleinen handvat. Een burlington klassiek staand toiletpot met een hooghangende stortbak in porcelein met verchroomde valpijp en trekhendel, en een massief eikenhouten toiletbril met deksel. Closetzitting en closetbril zijn ook in zwart hout, mahonie hout of wit te leveren, en naar keuze met of zonder softclose uit te voeren. Badexclusief Groningen ontwerpt al ruim 25 jaar klassieke badkamers in Nederland en Duitsland.

Burlington klassiek Engels sanitair, kranen & radiator met jugendstil cementtegels en gestukte wandafwerking ( inclusief een rvs tegeldrain )

met vriendelijke groet, Rick de Boer-Badexclusief