Projecten van Badexclusief, de badkamerarchitect, waar badkamerideeën basis vormen voor uw badkamerontwerp. Modern zowel als klassiek. Luxe en kwaliteit kennen geen smaak.

PROJECTEN ;
Op deze pagina tonen wij u een paar projecten die wij recentelijk opgeleverd hebben. Deze projecten zijn alle begonnen als badkameridee en uitgewerkt in het badkamerontwerp, zowel modern als klassiek. hieronder een aantal gerealiseerde ontwerpen die team-badexclusief in de bouwvak heeft opgeleverd.

badexclusief ontwerp en realisatie van een droom-badkamer met walk-in-shower te assen. solid surface, rvs-kranen, nano-tech-glas en concrete tegelwerk. top kwaliteit in een schitterend design.

walk-in douchecombinatie in glas, solid surface en roestvrij stalen kranen.

 

badkamerontwerp van badexclusief-groningen, in natuurlijke materialen, ecologisch verantwoord. beton ciree, rvs-kranen van ritmonio, maatwerk badmeubel in massief eik en solid surface, plameco spanplafond met ledverlichting en glasmozaiek van original style.

badkamer in beton ciree, solid surface en rvs-kranen.

solid surface bad, vrijstaand, topkwaliteit , burgos, badexclusief dé badkamerarchitect.

solid surface bad , vrijstaand

badexclusief te groningen & een schiterend uitgevoerd ontwerp met een solid surface vrijstaand bad .

Het originele vrijstaande solid surface bad , mat wit , hier bij een klant thuis gefotografeerd.

groningen, badexclusief, betoncireé, rvs-kranen ritmonio, solid surface mat wit, rvs accessoires, plameco spanplafond met led-verlichting en massief eiken badmeubel op maat in porsche zijde wit. Badombouw en muurnis zijn betegeld met een marmer-glas-mix mozaiek van original style.

Mat wit bad met ombouw in glas-marmermozaiek, rvs-kranen en beton cireé wandafwerking.

DSC_1703logo

Projecten waarbij bijvoorbeeld betonstuk oftewel het originele beton-cireé in is verwerkt. “onze” vakmensen kunnen nagenoeg iedere wens uitvoeren. Projecten die door Badexclusief te Groningen zijn uitgevoerd in het recente verleden. Kwaliteit, luxe en comfort blijken naast smaak en stijl het belangrijkste gegeven voor een goed badkamerontwerp, waarbij vaak nog rekening dient te worden gehouden dat het totaalplaatje klopt binnen de architectuur van het pand in kwestie. Met name bij monumentale oude villa’s die veelal de rijksmonumentale status hebben is dit het geval.
In de nabije toekomst zal Badexclusief Groningen meer badkamerontwerpen en badkamerideeën op de site plaatsen zodat u nog meer inspiratie kunt opdoen.
Er is rekening gehouden met diverse wand en vloer afwerking zoals Castelo handgemaakte patroon tegels uit Portugal, ambachtelijk gemaakt glasmozaïek uit Engeland , natuursteen vloertegels en betonstuk wandafwerking naast het veel gekozen groot formaat wandtegels in glans- of mat witte afwerking.

project X houten en belgisch hardstenen tegels

Project X te Haren, Woodline wandtegel en arduin vloertegel. Wastrog uit eigen import collectie

 

Alle getoonde badkamers zijn gemaakt in Groningen, Haren en Zuidlaren en geven een goede indruk van de mogelijkheden in uiteenlopende woonstijlen van klassiek tot modern, in woonboerderij en villa en in herenhuis of penthouse. Voor iedere smaak en interieurstijl ontwerpt Badexclusief droombadkamers waarbij vormgeving, architectuur, luxe en comfort wordt gegarandeerd door de materiaalkwaliteit en de jarenlange ervaring.