Tegelwerk Badkamer, Badexclusief adviseert top kwaliteit tegels voor het mooiste tegelwerk met minimaal voegwerk.

badexclusief dé badkamerarchitekt uit Groningen, ook voor jugendstil tegelwerk.

Tegelwerk-badkamer: jugendstile patroonvloer in monumentaal pand te Groningen, door Badexclusief.

Tegelwerk in de badkamer van Badexclusief: Tegelwerk in een badkamer dat er goed uitziet is afhankelijk van een aantal factoren: Kwaliteit van de tegel, kwaliteit van lijm en voeg en de ervaring van de tegelzetter met specialistisch tegelwerk. Een ervaren tegelzetter kan alleen met een tegel en/of natuursteen tegel van topkwaliteit een knap stukje tegelwerk leveren. Een badkamer is pas goed als de tegel en het tegelwerk perfect is.

Eurovite Badexclusief: Tegelwerk in badkamer met vintage visgraat-parket van wood line tegels.

Eurovite Badexclusief : Tegelwerk-badkamer met vintage tegel-parket in visgraatpatroon. € 69,95 p/m2

Een tegel zetten is een specialistisch vak, wat een ervaren tegel zetter wel, en een beginneling niet goed kan. Vraag uw tegel-zetter dan ook altijd naar zijn badkamer-projecten, en met name tegelwerk met mozaïek, natuursteen en patroonvloeren.Niet iedere tegel-zetter heeft ervaring genoeg met bijzonder tegelwerk in de badkamer. Veel tegel-zetters zijn feitelijk slechts tegel-plakkers.

Badexclusief heeft voor de badkamer opstellingen in de showroom in Groningen het tegelwerk laten uitvoeren door ervaren tegelzetters, en een deel van het tegelwerk is door leerling tegelzetters uitgevoerd. Iedereen moet ergens zijn vak leren. Uiteraard is iedere verwerkte tegel van topkwaliteit. In de showroom diverse badkamer opstellingen met voor iedere stijl de juiste tegel.

Tegel: Wandtegels worden veelal met pastalijm geplakt, terwijl vloertegels en natuursteen met poederlijm worden geplakt, of in specie gezet. Voegen moeten voor een mooi resultaat minimaal zijn dus uw tegel dient maatvast, recht en uiterst vlak te zijn. Meestal wordt daarom gekozen voor gerectificeerde tegels. Het waterdicht afwerken van een badkamer valt of staat met de juiste materialen en de juiste verwerking. Niet alleen tegelwerk en kwaliteit van tegel en voeg, maar ook de juiste kimfixatie, kitten en eventuele bouwplaat of polyester ondervloer moeten perfect zijn. Alleen dan kunt u zorgeloos genieten van douche en badkamer.

Uiteraard biedt Badexclusief u ook tegelwerk aan voor toilet, keuken hal en kamer. Daarnaast hebben wij een collectie buitentegels . Ook ideaal als u uw woonkamervloer door wil laten lopen op balkon of terras.

Kom in onze showroom kijken naar de uitgebreide collectie tegels, mozaïeken en natuursteen, in alle formaten. Een moderne tegel, een klassieke tegel of een handgemaakte tegel vindt u bij Badexclusief, dit geldt ook voor mozaïek, glazen tegels, een tegel in aluminium of rvs of tegels die machinaal vervaardigd zijn.