Diversen: Ontwerp van een luxe maatwerk badkamer in Haren door badkamerarchitect Badexclusief .

DIVERSEN: Badkamerarchitect Badexclusief Groningen voor al het luxe sanitair en maatwerk in graniet & RVS van superieure kwaliteit voor uw luxe badkamer.

 

Diversen: Badexclusief dé badkamerarchitect van Groningen heeft een luxe badkamer ontwerp gemaakt voor de badkamer in een villa te Haren met diversen materiaal waaronder rvs en graniet. Een minimalistisch design, weinig onderhoud en eerlijke materialen zoals rvs en graniet waren hierbij uitgangspunt. Overigens zijn rvs kranen ook mooi in een badkamer met een meer landelijke stijl, en zelfs een klassieke badkamer met rvs kranen kunnen door Badexclusief uit Groningen worden geleverd. Graniet als vloerbedekking is geschikt voor alle ruimtes in huis, niet alleen de badkamer. Graniet kan zelfs buiten worden gebruikt net als rvs.

Een maatwerk wastafel uit graniet, op een handgemaakt rvs wastafel-frame, gecombineerd tegen een gestukte achterwand ziet er niet alleen mooi uit, dat blijft ook zo. Net als de luxe rvs kranen is graniet een onverwoestbaar materiaal dat weinig onderhoud vraagt. Ideaal dus een badkamer van rvs en graniet.

Dit luxe graniet en rvs zijn ook verwerkt in de gastentoiletten, terwijl voor de badkamer van de gasten is gekozen voor een hoogglans wit badmeubel en rvs kranen met een verchroomd oppervlak. Badexclusief Groningen was in dit project ook de leverancier van de graniet-vloeren en de rvs-douchegoten. Maatwerk is niet altijd nodig maar is wel altijd mooi. Laat uw wensen in vervulling gaan bij Badexclusief te Groningen en bestel ook een luxe badkamer met een maatwerk badmeubel en wastafel-combinatie. Dit kan in diversen materialen zoals glas of hout, of zoals in dit project in rvs en graniet.

diversen van badkamerarchitect badexclusief, o.a. frame wastafel in rvs op maat en diversen dubbele granieten wasbak met ritmonio dia35 wastafelwandkraan in rvs geborsteld.

diversen:  rvs-kranen boven een maatwerk granieten wastafel op een rvs maatwerk frame. Diversen:  de natuursteenhouwer die uit één blok massief graniet op maat de dubbele wastafel heeft gehouwen en de smid die op maat voor deze loodzware wasbak een onderstel in rvs heeft gemaakt. De glaszetter heeft een maatwerk spiegel op maat gesneden en een op maat gemaakt melkglazen planchet voor de maatwerk spiegel in nis geleverd. En natuurlijk heeft de stukadoor een perfect strakke stuk wand geleverd , maatwerk in optima forma, zodat de schilder een mooi glad stukje schilder werk kon opleveren.

Bad exclusief Groningen vindt dit al met al een geslaagde luxe badkamer geworden. Exclusief maatwerk als pure luxe, dat is wat Badexclusief Groningen haar klant te bieden heeft.

Aan de andere kant kun je met standaard badkamer sanitair van Villeroy & Boch toch ook een eigen luxe sfeer creëren door dat te combineren met een design fontein uit de Badexclusief collectie. Diversen stijlen gecombineerd tot een luxe geheel door badkamerarchitect Badexclusief uit Groningen.

Dit badmeubel komt uit de maatwerk collectie van Badexclusief Groningen en is in honderden kleuren en maatwerk uitvoeringen te leveren. Exclusief is synoniem aan luxe en Badexclusief is zich daar al zo’n 30 jaar van bewust. Als u geen genoegen neemt met confectie bent u met het luxe en kwalitatief hoogwaardige  “bespoke” maatwerk pakket van Badexclusief Groningen aan het juiste adres.De granieten vloer met vloerverwarming van Badexclusief Groningen is als designelement consequent doorgevoerd in het ontwerp voor deze woning in Haren dus niet alleen voor het luxe badkamer ontwerp. Voorbeelden van graniet vindt u op onderstaande foto’s van deze diversen link.

Meer maatwerk in rvs en graniet of diversen andere materialen gebruikt bij maatwerk, zoals hout of glas, kunt u vinden in de showroom van Badexclusief te Groningen.