Castelo WC; gastentoilet in dertiger jaren villa te Haren met Castelo cementtegels, handgemaakt uit Portugal. Castelo cementtegels zijn kwalitaitief het best haalbare, dus ook in uw toiletruimte.

Castelo-wc: Hierbij een klein overzicht van de verbouwing van een gastentoilet in een 30er jaren villa te Haren, Groningen. Deze gastentoilet verbouwing met cementtegels en een wc hoek-inbouwreservoir maakten van een klein hokje een luxe toiletruimte.
De hoge kwaliteit van deze ambachtelijk vervaardigde cementtegels is hier debet aan.
Cementtegels zijn op marmer gebaseerde en handgemaakte tegels uit Portugal.
Portugese tegels van andere merken zijn op zandbasis en zodoende slijten die meer en nemen te veel vuil en vocht op. En juist dat wilt u niet in uw gastentoilet.

castelo-wc en ontwerp met vloertegels van castelo cementtegels.

castelo-wc : ook voor de andere ruimten in huis werden door Badexclusief ontwerpen gemaakt met Castelo cementtegels.

Castelo-wc tegels zijn zowel voor de wand als de vloer geschikt en uiteraard ook te gebruiken in keuken, hal of badkamer. Wilt u een authentieke uitstraling en heeft u liever het origineel in plaats van imitatie dan kunt u bij Badexclusief dé badkamerarchitect te Groningen cementtegels van Castelo bestellen. Badexclusief heeft jarenlange ervaring met deze kwaliteit tegel uit Portugal en werkt uitsluitend samen met ervaren tegelzetters. daarnaast hebben wij ook de cementtegels van de Tegelbv in onze collectie, nog meer keuze, nog meer stijlvarianten. De Tegelbv biedt zelfs de mogelijkheid tot het laten maken van patroontegels naar eigen ontwerp, en of een kopie ter aanvulling van een bestaande antieke tegelvloer in uw huis.

de tegel-bv en castelo zijn handgemaakte cementtegels die in diverse kleuren en designs een toegevoegde waarde geven aan de interieurs waar stijl, klasse en kwaliteit de boventoon voeren. Levenslang gegarandeerd, en dat is uniek voor een tegel.

cementtegels voor de wand- en vloerafwerking in de badkamer.