BADKAMER: Badexclusief te Groningen, dé badkamerarchitect met mooie badkamerideeën voor uw luxe badkamer-ontwerp. Een badkamer is overal te koop, een goed ontwerp niet.

Badkamer-ontwerp van Badexclusief dé badkamerarchitect uit Groningen voor een middeleeuws herenhuis in het centrum van de stad Groningen. Uitgangspunt voor dit luxe badkamer plan van Badexclusief was dat de sobere architectuur en het unieke design van het pand in tact moest blijven, echter wel met de wens om alle luxe en comfort te integreren in de vormgeving van  het badkamerontwerp, en uiteraard mocht geen concessie worden gedaan aan luxe, kwaliteit en gebruiksgemak. Het luxe badkamer plan dat de indeling en de materiaalkeuze weergaf was precies wat onze klant zocht in het ontwerp voor zijn badkamer. Het resultaat kunt u zien op de foto’s. Een van de mooie badkamerideeën van Badexclusief.

Badkamer ontworpen door Badexclusief, dé badkamerarchitect van Nederland, uit Groningen,. Luxe badkamer met Original-style glasmozaïek, luxe Ritmonio rvs-kranen en stortdouchekop, maatwerk douchecabine met comfortabel nano-glas, luxe duobad en luxe design sanitair .

luxe badkamer van hoge kwaliteit luxe sanitair en Ritmonio kranen, regendouche en inbouwspots in stukplafond.

 

 

 

 

 

 

Bijkomende wens van de opdrachtgever was dat de materiaalkeuze voor de nieuwe luxe sanitaire ruimte van een zelfde hoge kwaliteit dienden te zijn als die van de materialen die reeds verwerkt waren in het gebouw.

badkamer glasmozaïek en inbouw douche kraan

badkamer, inbouw douche kraan en glasmozaïek.

Dit heeft geresulteerd in gebruik van glasmozaïek van Original -style van liefst 1 cm dikte en aan de achterkant een geëmailleerde toplaag, voor een schitterend 3-D effect. Betonstuk voor de wandafwerking & pleisterwerk voor het plafond en een natuurstenen vloer, met electrische vloer- verwarming, voor het vloeroppervlak.
De douchevloer is uit een stuk solid-surface corian gemaakt waardoor het warm, slipvast en makkelijk te reinigen is. Daarnaast is op deze wijze geen gestorte betonvloer nodig om waterdichtheid te garanderen en heeft deze luxe badkamer dus géén verhoogde instap.

badkamer glasmozaiek en duo ligbad ovaal met wandcloset en easy-clean soft-close wc bril met deksel
badkamer, ovaal duo ligbad met mozaïek en wand-wc met soft-close zitting

Het duo ligbad heeft de vorm van een klassiek Engels vrijstaand bad op pootjes, echter is van vol-acryl zodat het warm aanvoelt en blijft. De afwerking is uitgevoerd in de zelfde wandafwerking als welke gekozen werd voor de doucheruimte. De douchewand is op maat gemaakt van gehard  veiligheidsglas met een nano-coating waardoor kalkaanslag tot het verleden behoort.

Inbouwkranen van www.ritmonio.it maken het plaatje af, en zijn naast het mooie design ook nog eens handig te bedienen en makkelijk in ’t onderhoud.

badkamerontwerp op maat in Groningen waarbij de kwaliteit van het ontwerp is versterkt door de kwaliteit van het gebruikte sanitair en tegels.
luxe badkamer met maatwerk douchewand en designwastafel, glasmozaïek gecombineerd met betonstuk en een spiegel op maat.
Luxe badkamer van badkamerarchitect Badexclusief Groningen met Ritmonio rvs-kranen, ritmonio regendouche met plafondstang, inloop douchecabine betonstuk en glasmozaïek. Deze badkamer in Groningen is de top in kwal;iteit, comfort en design qua badkamerontwerp, dit maal in opdracht van het architectenburo van cliënt. Badexclusief heeft naast de rvs-kranen van ritmonio ook de volgende kranen merken te koop. Boffi, fantini, quadro, quadro-rvs-kranen, quadrodesign, samuel-heath&sons, thg-paris, jcd, waterworks, aboutwater, dornbracht, axor-steel, carlo-fratini, rvs douchekranen, rvs badkranen, rvs wastafelkranen, rvs douchethermostaten, rvs douchethermostaatkranen en rvs douchekoppen en regendouches. In deze badkamer een wandcloset met toiletbril met zitting en, niet zichtbaasr op de foto een wand-bidet, inclusief een cocoon rvs bidet-kraan.

luxe badkamer, glasmozaïek en betonstuk, ritmonio kranen, solid-surface douchevloer en glaswand op maat. Inclusief Ritmonio stortdouche uit het plafond.

luxe badkamer, mozaiek en betonstuk , beton cireé

badkamer, kraan ritmonio
luxe badkamer, inbouw wastafel mengkraan Ritmonio dia 35 op wand afgewerkt in beton cireé

Heeft u ook plannen voor zo’n luxe droombadkamer, en wilt u ook “het beste” voor uw woning, neem dan contact op met Badexclusief te Groningen. Graag maken wij een afspraak met u om alle mogelijkheden door te nemen, en voor dat u het weet bent u zelf de trotse bezitter van een mooie luxe badkamer. Van badkamerplan tot luxe sanitaire ruimte.  Badexclusief is gevestigd aan de Atoomweg 6 te Groningen, op de meubelboulevard Hoendiep. ( ook wel woonboulevard Hoendiep genoemd ) info@badexclusief.

Klassieke wastafel van keramiek, van Macbath & simas, gemaakt voor Badexclusief te Groningen. tevens de lomndra, de arcade de windsor bathrooms wasatfels, imperial sanitair, imperial bathrooms, burlington sanitair, van heck badkamers, villeroy en boch , sphinx, mosa, en duravit klassieke wastafels, toiletten, klassieke bidets, klassieke fonteinen, klassieke baden, klassieke kranen en klassieke douchesets.

Dertiger jaren wastafel van Simas macbath voor Badexclusief Groningen.