Beterbad badexclusief Groningen, maatwerk sollid surface-bad, douchewand en douchevloer. Maatwerk bubbelbad en whirlpoolbad en vrijstaand solidsurface baden.

 

BETERBAD & BADEXCLUSIEF GRONINGEN MAATWERK DOUCHEWAND, MASSAGESYSTEEM, BAD EN DOUCHEVlOEREN in SOLID SURFACE.

Bette, Beterbad, Ucosan, Balteco, Jacuzzi, Villeroy&Boch, Xenz, JCD, Burlington, Macbath, Imperial bathrooms, vrijstaande baden in koper, metaal, acryl, solid surface of geëmaileerd staal.

Xenz-Badexclusief Groningen.

Beterbad & Badexclusief Groningen, maatwerk douchewanden en maatwerk douchecabines. Onderdeel van deze maatwerk douchewand collectie zijn gehard veiligheid glazen douchewanden op-maat en naar wens met anti-kalk behandeling. In chroom of rvs geborsteld. Een maatwerk douchewand is passend bij uw verchroomde kranen of rvs-kranen . Naast het maatwerk watermassage whirlpool-bad  ( electronisch of pneumatisch )levert Beterbad-Badexclusief ook een lucht-massagesysteem-bad, oftewel, het bekende bubbelbad. Maatwerk voor een massagesysteem van Beterbad Badexclusief kan in nagenoeg ieder bad, in wit, pergamon of een andere kleur worden ingebouwd, op-maat op de plaats waar u dat wenst. Van wit bubbelbad met pneumatische bediening tot een excellent elektronische maatwerk massagesysteem van professionele kwaliteit. Beterbad Badexclusief voor maatwerk whirlpool-bad en bad-massagesysteem in ieder bad. Een “bubbel-bad” verhoogt het comfort van iedere luxe badkamer en daarmee ook de kwaliteit van van het “badderen“. Bijpassend zijn een maatwerk douchebak of maatwerk douchevloer van Beterbad & Badexclusief Groningen verkrijgbaar in acryl of solid-surface, in wit of pergamon. Met of zonder rvs-douchegoot. Een maatwerk douchewand of maatwerk douchecabine van Beterbad Badexclusief Groningen is luxe en onderhoudsarm. Daarnaast past een maatwerk douchewand in ieder badkamer-ontwerp ongeacht sfeer of stijl. Het design van een maatwerk douchewand is neutraal en tijdloos. Badkamerarchitect Badexclusief Groningen werkt zo’n 32 jaar met Beterbad.

Een maatwerk douchewand in het echt zien, kom maar langs in de showroom bij Badexclusief Groningen.

Beterbad Badexclusief. Badkamer met douchevloer exclusief op maat ontworpen.

Beterbad Badexclusief : luxe maatwerk douchevloer van Beterbad Badexclusief met skyshower en betonstuc wanden.

Beterbad Badexclusief : exclusieve maatwerk douchevloer van Beterbad Badexclusief met skyshower en betonstuc wanden.

Een vrijstaand luxe baden van Badexclusief Groningen kan in principe ook met een excellent maatwerk massagesysteem worden uitgevoerd, zoals een specifiek bad-rugmassage, led therapie of waterverwarming voor hen die langdurig en comfortabel in bad willen liggen. Pure luxe zo’n comfortabel bad op-maat. Zo’n vrijstaand duo-ligbad dient dan wel dubbelwandig te zijn uitgevoerd en moet van 8mm vol-acryl of solidsurface zijn gemaakt. Naast de baden van Beterbad kan ook een luxe maatwerk bad van kwaliteit merk THG en Baltico bij Badexclusief Groningen worden voorzien van een massagesysteem. Zowel whirlpool als airpool of een combi-systeem.

Beterbad maakt een bad en of douchebak uit 8mm volacryl of solidsurface. Inbouwbaden en vrijstaande baden. Ronde baden, rechthoekige baden zoals de socity of hoekbaden. Baden met diverse wellness-systemen zoals whirlpool en of bubbelbaden. Een ovaal bad voor inbouw zoals de Gomera of een ovaal vrijstaand bad in sollid surface van bv Baltico , Beterbad & Badexclusief Groningen hebben het.Ook hoekbaden en douchebaden voor de kleine badkamer zitten in het pakket,

De meest gangbare kleuren wit en pergamon zijn leverbaar voor alle douchebakken en baden. Matzwart / ebony is een erg mooie kleur en net zo onderhoudsvriendelijk. uiteraard zijn mat wit en jasmin ook verkrijgbaar en de nieuwe natuurkleuren zoals cement, taupe en klei.

Beterbad-Xenz produceert al haar baden en whirlpool systeem baden in Nederland en daarmee leveren zij de hoogste kwaliteit die in Nederland te koop is. Deze kwaliteit geldt ook voor hun service en de onderdelenvoorziening.

Badexclusief heeft met haar solidsurface douchevloer en douchewand een uniek waterdicht en slipvastte oplossing voor douchen zonder instap wat uiteraard ontworpen is voor senioren en minder validen. Deze douchevloeren kunnen in vele sanitair en natuurtinten waaronder beton-grijs geleverd worden en optioneel ook in ralkleuren. Te zien in de showroom van Badexclusief Groningen.

Dankzij het magnifieke uiterlijk wordt dit product veel toegepast door architekten in moderne strakke design badkamers. Badkamerarchitecten weten hiermee ook dat lekkende douchevloeren, zelfs op een houten vloer definitief tot het verleden.

In de showroom van Badexclusief badkamerarchitect Groningen vindt u alle kwaliteits-baden die te koop zijn in Nederland.

Badexclusief kan ook ingezet worden voor badreparatie en of renovatie. Bad in Bad systeem.

U bent van harte welkom om bij Badexclusief Groningen te komen “proefliggen” in één van de baden.

met vriendelijke groet, Rick de boer