Burgmans Sanitair inloopdouche badkamermeubelen puur wit spiegel kranen baden stoom kolomkast ladekast

Burgmans Sanitair is partner in sanitair voor Badexclusief te Groningen. Deze samenwerking duurt al ruim 25 jaar en heeft te maken met het feit dat Burgmans Sanitair uitsluitend kwaliteit producten levert en dat zij, ook als het fout gaat, hun afspraken en hun verplichtingen nakomen. Ook buiten de garantieperiode.
Dat zijn kernwaarden waar wij, nuchtere, Groningers van houden.

burgmans sanitair badexclusief groningen

burgmans sanitair, leverancier van Badexclusief in Groningen

Burgmans Sanitair heeft de merken Artweger en Boffi-Fantini en About Water en BurgmansR in haar assortiment en kan daarnaast de Puur Wit solid surface serie op maat maken. puur wit solid surface wastafel bladen en fonteinen op maat, en de puur wit maatwerk collectie baden en douchebakken. Dat dan compleet met op maat gemaakte badkamermeubels inclusief ladekasten en kolomkasten en spiegels met led verlichting, ook op maat.
Burgmans Sanitair heeft met Artweger, bekend van de degelijk Duitse douchecabines en stoombaden al dan niet met een massage systeem, een pareltje in huis :

burgmans sanitair badexclusief walk in bad artweger
burgmans sanitair artweger twinline douchebad

Het walk-in douche-bad Artweger twinline, eventueel met badlift. Voor een ieder die moeite heeft bij het in en uitstappen van het bad.

Fantini maakt top kwaliteit kranenseries voor eigen collectie en voor Boffi-badkamers en keukens, een van ’s werelds meest exclusieve kranenmerken dus. Een groot deel van deze collectie is te zien bij Badexclusief te Groningen.  Fantini,

Van de Fantinicollectie kan u nagenoeg alle series vinden in de toonzaal van Badexclusief aan de Atoomweg 6, meubelboulevard Hoendiep te Groningen. info@badexclusief.nl