Castelo-cementtegels bij Badexclusief Groningen, kwaliteit in handgemaakte Portugese Castelo-cementtegels met patroon en decors in kleur voor een klassiek en authentiek cementtegels-patroon-vloer. Castelo-cementtegels hét origineel.

CASTELO-CEMENTTEGELS : handgemaakte Portugese cementtegels zijn van de hoogste kwaliteit. Zelliges van
De-Tegel-bv, handgemaakte Portugese vloertegels en wandtegels in uni kleur of met een decor patroon exclusief voor Groningen, Nederland, bij Badexclusief, dé badkamerarchitect uit Groningen.

Castelo-Cementtegels van De Tegel bv & castelo-cementtegels met decor patroon bij badkamerarchitect badexclusief te groningen in de showroom, dé castelodealer voor nederland.

Castelo-cementtegels in showroom Badexclusief Groningen.

castelo-cementtegels, de Tegel bv, Castelotiles, tegelbv.com, tegelbv.nl & Badexclusief dé badkamerarchitect van Groningen is dealer van Castelo-cementtegels en de Tegel bv cementtegels, beiden Portugese handgemaakte tegels.

Castelo-cementtegels zijn exclusieve  handgemaakte Portugese tegels van hoge kwaliteit, te zien bij Badexclusief GroningenEen originele ambachtelijk gemaakte cementtegel geeft altijd die luxe en authentieke uitstraling die past bij stijlvol wonen.

castelo-cementtegels en badexclusief te groningen, voor architectuur in de badkamer en vloerdecors.

Handgemaakte Portugese Castelo-cementtegels 10x10cm  in showroom Badexclusief te Groningen

Badexclusief te Groningen heeft meerder handgemaakte Portugese cementtegels en patroonvloeren inclusief rand decors in de showroom gepresenteerd, en daarnaast alle kleuren en modellen van de cementtegels als demonstratie model beschikbaar.
Klasse en smaak zijn niet te koop, de stijlvolle kwaliteit van handgemaakte Portugese cementtegels van de Tegel bv en Castelo zijn, bij Badexclusief Groningen, wel te koop. Castelo

Castelo-cementtegels en badexclusief te Groningen, de specialist voor handgemaakte tegels.

Hal met handgemaakte Portugese Castelo-cementtegels. Alle soorten en merken handgemaakte tegels zijn te zien in de showroom van Badexclusief te Groningen.

Hal met handgemaakte Portugese Castelo-cementtegels. Alle soorten en merken handgemaakte tegels zijn te zien in de showroom van Badexclusief te Groningen.

Hal met handgemaakte Portugese Castelo-cementtegels.

Cementtegels van Castelo en de-tegel.bv hebben van alle cementgebonden Portugese c.q. Marokkaanse tegels veruit de hoogste kwaliteit aangezien deze nog op marmerbasis worden gemaakt i.p.v. zand-basis vandaar ook de garantie op deze tegels van maar liefst 25 jaar. Daarnaast zijn de handgemaakte cementtegels qua uitstraling onovertroffen, en dat geldt ook voor de authentieke en originele designs.

Deze 25 jarige garantie geldt op zowel de wand als vloertegels uit de Castelo-cementtegel collectie mits deze zijn gelegd volgens de voorschriften van Castelo du Portugal. Deze voorschriften en de leginstrukties kunnen u en/of uw tegelzetter vinden op onze link naar de castelo-website.

Wilt u zeker weten dat uw cementtegel vloer er perfect uit komt te zien ? Neemt u dan een door Badexclusief aanbevolen tegelzetter waarvan zeker is dat hij al tientallen vloeren van handgemaakte Portugese cementtegels heeft gezet en dus weet hoe de kwaliteit gewaarborgd wordt. In onze showroom vindt u een groot aantal cementtegel voorbeeld vloeren zodat u precies kunt zien hoe cementtegels op een groter oppervlak er in het echt uitzien.

Daarnaast kunnen wij u assisteren met het maken van een patroon ontwerp van cementtegels voor bijvoorbeeld een hal, keuken of badkamervloer. Overigens kunnen cementtegelvloeren uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming. De basis van deze handgemaakte Portugese cementtegels is van marmer kwaliteit, dus een hoog rendement is gegarandeerd. De kwaliteit van marmergruis als basis is vele malen beter dan de zandcement die concurrerende merken gebruiken.

Op onze link “projecten” vindt u een aantal voorbeelden van handgemaakte cementtegels bij klanten uit Groningen. Of stuur een mail aan de tegel bv: groothandel@tegelbv.nl of Catelotiles:  castelotiles@me.com