Jugendstil-vloer-Kraneweg Badexclusief Groningen Invorm architect Original-style authentiek klassiek luxe uitstraling ambachtelijk

 Jugendstil-vloer Kraneweg te Groningen.

Jugendstil vloertegels met patroon inleg en decorrand van Original-style, de kwaliteit tegel fabriek uit Engeland, ontworpen door Badexclusief voor InVorm architect, beiden te Groningen.

Badexclusief jugendstil vloertegels Groningen architect

jugendstil-vloer voor InVorm architect Kraneweg Groningen

Deze authentieke ambachtelijk gemaakte luxe jugendstil vloertegels vormen de kers op de taart in het recent compleet gerestaureerde jugendstil pand aan de Kraneweg te Groningen.
Dit rijks monumentale pand was van een aantal marmeren vloeren voorzien die niet pasten bij de authentiek klassieke uitstraling die kenmerkend is voor de luxe jugendstil panden.
Badexclusief en InVorm hebben samen vaker mooie restauratie projecten in Groningen uitgevoerd, en altijd waren kwaliteit en een authentiek klassieeke uitstraling hierbij uitgangspunt.

Voor meer informatie over klassieke vloer en wandtegels en sanitair van klassiek Engelse uitstraling kunt u langskomen in de showroom van Badexclusief Groningen. Of u maakt een afspraak en kan dan ook buiten de openingstijden om langskomen voor ontwerp en of advies.

Met vriendelijke groet, Rick de Boer