Imperial-Bathrooms Badexclusief, luxe klassiek sanitair en kranen,Badexclusief Groningen dé badkamerarchitect voor Nederland, bieden u de top in Engelse kwaliteit voor luxe klassiek sanitair.

Imperial-bathrooms,( pissoir) klassiek sanitair uit Engeland, victoriaans, art-deco en jugendstile. Klassieke baden op pootjes, of vrijstaande klassieke baden met gietijzeren of koperen ommanteling. Klassiek urinoir , ook mooi in het gastentoilet van stijlvolle kantoren. Particulier , project en B2B, alles te regelen bij badkamerarchitect Badexclusief te Groningen, Nederland.

Imperial klassiek sanitair , inclusief klassiek urinoir.

Imperial-Bathrooms Badexclusief-Groningen voor luxe klassiek sanitair, comfortabel baden in Engelse stijl. Badexclusief Imperial-Bathrooms voor kwaliteit in luxe klassiek sanitair en kranen.

Imperial Bathrooms, vrijstaand bad king Charles, voor Badexclusief te Groningen.

Imperial-Bathrooms, vrijstaand bad king Charles, voor Badexclusief te Groningen. Luxe klassiek sanitair en kranen van top kwaliteit.

Welkom bij de luxe klassiek sanitair collectie van Imperial-Bathrooms & Badexclusief te Groningen. Imperial-Bathrooms-Badexclusief-Groningen, luxe klassiek sanitair van Engelse topkwaliteit stond en staat nog steeds aan de basis van vele mooie badkamers, voor hen die luxe en comfort eisen naast een weelderige uitstraling die de klassieke architectuur van hun woning niet verstoord. Baden-op-pootjes en overig sanitair zoals vrijstaande baden in nostalgisch koper bieden nu eenmaal een onovertroffen lig comfort naast een super luxe uitstraling.
Alle kranen en al het luxe klassiek sanitair worden gemaakt voor iedereen die kwaliteit en individualiteit wil. Het soort van perfectie dat uitsluitend ambachtelijk kan worden vervaardigd.
Met een unieke combinatie van ambachtelijk vakmanschap en moderne technologie, zijn de kranen en het sanitair van Imperial-Bathrooms van de best mogelijke Britse ambachts kwaliteit . Zowel bij de nostalgische kranen als het klassiek sanitair met wastafels, toiletten,baden & douchecabines, staan luxe, comfort en kwaliteit voorop.
Top-kwaliteit sanitair in uitstraling, schoonmaakgemak en levensduur. Ook heeft Imperial-Bathrooms-Badexclusief een mooie collectie klassieke radiatoren in metalen en in gietijzeren uitvoering.| Imperial Sanitair | Imperial Badkamers | Imperial kranen | Imperial Badkamer Meubelen | Imperial Baden | Rudge & Co Klassieke Kranen | Vrijstaande Baden | Baden op Pootjes | Klassieke Badmeubelen | Solid Surface |

Badexclusief Imperial Bathrooms

Imperial-Bathrooms luxe klassiek Sanitair in Engelse kwaliteits-badkamer voor Badexclusief Groningen

Voor onze klanten die de hoogste eisen stellen aan comfort, kwaliteit en een originele klassieke of nostalgische uitstraling, gebruikt Badexclusief Groningen het klassiek sanitair van Imperial-bathrooms.

Niet voor niets gebruiken de beste architecten uit Londen, New York en Parijs de luxe klassiek sanitair-collectie van Imperial-Bathrooms om voor de meest veeleisende klanten een badkamerontwerp van perfecte kwaliteit te schetsen.

 Het keramiek van luxe klassiek sanitair heeft een perfect glad oppervlak onder diverse lagen van ’s werelds beste glazuur waardoor de garantie maar liefst 25 jaar bedraagt.

Het klassiek sanitair is leverbaar in glanzend wit en zwart, de kranen in nikkel en chroom. Een deel van het Imperial-Bathrooms-Badexclusief-Groningen klassiek sanitair kan in een vergulde uitvoering worden geleverd. Een gouden kraan is voor velen de ultieme keus in luxe en kwaliteit. Dus ook bij het inrichten van de badkamer of het gastentoilet moet u bij Badexclusief zijn.

De badkamermeubels worden ambachtelijk gemaakt van massief hout en echt houten fineer, en desgewenst voorzien van een marmeren wastafel blad.
Voel het gewicht van het klassiek sanitair en de nostalgische kranen, die nog op traditionele manier gemaakt zijn uit gegoten messing en een leven lang meegaan.

De voordelen van Imperial-Bathrooms

 • bijna alle items hebben een minimale garantie van 10 jaar

 • Alle kranen hebben een ecologisch verantwoorde water besparende functie.

 • Ergonomisch verantwoord Klassiek hangtoilet en klassiek wandbidet in de collectie.

 • Toiletbrillen met ‘Soft Close’ systeem, ook in massief houten uitvoering.

 • Staande toiletten uitvoerbaar met P.K. en A.O. uitgang. ( muur- of vloeraansluiting achter onder ).

 • Perlator van het Zwitserse topmerk Neoperl in alle kranen.                                                              Wc´s hebben een duospoelmechanisme van 4,5 of 2,5 liter.

 • Ieder toilet en de Classic wastafels hebben een “NANOGLAZE” coating.

 • Douchedeuren en badschermen zijn van 8mm rpp-geslepen veiligheidsglas en zijn behandeld met een 3M anti-kalk coating van.

 • De  badkranen en douchekranen plus de wastafelkranen hebben een uniek modulair-systeem waarmee zo’n 600 kraancombinaties gemaakt kunnen worden.

 •  Afbouwdelen zijn van wit porselein en niet van plastic.

 •  Alle wastafels en toiletten in de “Regal” uitvoering zijn gemiddeld 6 tot 7cm hoger voor extra ergonomisch verantwoord comfort.

 • Schuifdeuren voor de douche alsmede de toiletzittingen zijn in softclose uitvoering te bestellen.

imperial bathrooms chelsea badexclusief groningen
Imperial Bathrooms Badexclusief Groningen, Chelsea collectie. Luxe klassiek sanitair van hoge kwaliteit.

 

Het Imperial-Bathrooms klassiek sanitair assortiment bestaat onder andere uit: enkele en dubbele wastafels , met en zonder badkamermeubel , kranen voor wastafel,bidet, bad en douche inclusief douchekoppen van klein tot regendoucheformaat. Uiteraard heeft Badexclusief Groningen ook de complete collectie vrijstaande baden en baden op pootjes van Imperial-Bathrooms in haar collectie opgenomen. De collectie bevat daarnaast nog bidets en uiteraard spiegels , accessoires en badkamerradiatoren in edelmetalen uitvoering of uitgevoerd in gietijzer met bronzen beslag, oftewel cast-iron.

www.imperial-bathrooms.com

Export@imperial-bathrooms.co.uk

press@imperial-bathrooms.co.uk

http://www.stsprojects.nl/imperial-bathrooms/

Dit luxe klassiek sanitair van Imperial-bathrooms is te zien bij Badexclusief Groningen.