Original-style voor luxe kwaliteit tegels en ambachtelijke handgemaakte kwaliteit tegels waaronder ontwerp uit château exclusief collectie voor Badexclusief Groningen en glasmozaïek zowel als art-nouveau jugendstil decor tegels voor wand en vloer . Pop-art en victorian floortiles zijn uit de art-works wand vloer tegel serie en met de hand beschilderde klassiek oude witjes hebben Original-style Badexclusief de grootste kwaliteit collectie van Nederland.

The Kiss, original-style-badexclusief-nederland-groningen-meubelboulevard-peizerweg-hoendiep, voor kunst tegels in de luxe badkamer.

Original-style, “The Kiss”, Gustav Klimt, in showroom Badexclusief.

 

original-style, jugenstil tegels van alphonse mucha in showroom van badexclusief , dé badkamerarchitect van nederland uit groningen.original style victorian floor tiles in patroontegels, vloertegels dhg, dubbelhardgebakken, buitenkwaliteit, slijtvast, diverse natuurlijke kleuren, top kwaliteit tegel voor luxe badkamer en gastentoilet ( wc ) en of halvloer en keukenvloer. art work wandtegels van original-style voor keuken, wc, toiletruimte en badkamer inclusief douchecabine. bij badkamerarchitect badexclusief te groningen, nederland.

original-style, jugendstil tegels , alphonse mucha, in showroom badexclusief te groningen.

Original-style & Badexclusief Groningen : Original Style de “hofleverancier qua luxe tegelwerk voor Badexclusief te Groningen” , is dé tegelfabriek uit Engeland (View on a map ») waar nog ambachtelijk de klassieke tegels met de hand worden gemaakt door de beste vaklieden die wereldwijd te vinden zijn. Alle handgemaakte collecties zijn in de toonzaal van Badexclusief te vinden, o.a Winchester en classic collectie, earth- en artworks, splashbacks, terracotta, glasmozaïek en mozaïek in rvs of hout, en marmermozaïek , popart in alle kleuren en handvormtegels van la belle collectie. Diverse opstellingen in art-deco en jugendstil van Alphonse Mucha uit de artwork en victorian floortiles serie in de tegelshowroom verwerkt.

Original-style tegels van de beste kwaliteit, met de hand beschilderde wandtegels & klassieke vloertegels, mozaïeken en ambachtelijke handgemaakte “oude witjes” uit de Château top kwaliteit collectie wordt in Groningen exclusief vertegenwoordigd door Badexclusief dé badkamerarchitect voor noord Nederland.

Original-style is met alle handgemaakte wandtegels, vloertegels en mozaïeken te vinden in de toonzaal van Badexclusief Groningen. Badexclusief Groningen heeft ook klassieke badkamer opstellingen in de showroom met de Original-style jugendstil en art-nouveau wandtegels en vloertegels , onderdeel van de series Victorian floortiles c.q, Art-works.
Original-style glasmozaïek en groot formaat glazen tegels , de zogenaamde “splashbacks” zijn ruim vertegenwoordigd bij Badexclusief te Groningen. Net als de Pop-art en Earth collectie.

Original-style heeft duizenden ambachtelijk gemaakte en vaak met de hand beschilderde luxe wand tegels en ook vloertegels of mozaïektegels van de hoogste kwaliteit in alle soorten en maten die u kunt zien en voelen in Groningen bij Badexclusief op de woonboulevard Hoendiep-Peizerweg.
Ongeacht de serie tegels voor wand of vloer die u kiest, bij Original-style weet u zeker dat luxe en kwaliteit onovertroffen is. De luxe uitstraling en kwaliteit van deze ambachtelijk vervaardigde en dikwijls zelfs hand beschilderde tegels en het ontwerp is ongeëvenaard.

Badexclusief kan u helpen bij het ontwerp van de patroon vloeren van de luxe Original-style Victorian floortile collectie. Een mooie badkamer begint bij luxe kwaliteit tegels. Dat geldt uiteraard ook voor bijvoorbeeld de hal- of keukenvloertegels. Indien gewenst zorgen wij ook voor een vakbekwame tegelaer, die het zetten van tegels beheerst.

Original Style de “hofleverancier qua tegelwerk voor Badexclusief dé badkamer architect te Groningen” , is dé tegelfabriek uit Engeland waar nog ambachtelijk de klassieke tegels worden gemaakt door de beste vaklieden die wereldwijd te vinden zijn. Alle collecties zijn in de toonzaal van Badexclusief te vinden, o.a Winchester en classic collectie, earth- en artworks, splashbacks en mozaïek , popart en la belle collectie.

Badexclusief te Groningen laat van Original-style een klein deel van de kwaliteit tegel en mozaïek collectie zien. Voor de rest van de collectie nodig ik U uit om die te bekijken in de showroom van Badexclusief.

Nergens anders in Nederland kunt u alle kwaliteitsmerken luxe tegels op een adres zien dan bij Badexclusief op de Atoomweg 6 te Groningen. Gelegen op de woonboulevard c.q.Meubelboulevard  Hoendiep.

Ps. Op onze projecten link vindt u een aantal voorbeelden van original-style, vloer en wand tegels die gebruikt zijn in o.a. badkamerontwerpen bij onze klanten in Groningen en Drenthe.

Heeft u nog vragen? stuur dan een mail aan: info@badexclusief.nl

uiteraard kunt u ook de fabrikant zelf een mailtje sturen;info@originalstyle.com

Op de website van Imperial-bathrooms zijn veel foto’s te vinden met tegels van Original style:

Met vriendelijke groet, rick de Boer.

Bad Exclusief

Atoomweg 6/2 Groningen 9743 AK Netherlands

 • Artworks
 • Designerclassics
 • Earthworks
 • Glassworks
 • La Belle Collection
 • Mosaics
 • Odyssey
 • Pop Art
 • Splashbacks
 • Tileworks
 • Victorian Floor Tiles
 • Residence/ winchestertilecompany
 • Artisan/ winchestertilecompany
 • Classic/ winchestertilecompany