Penthouse-oosterkade, luxe & kwaliteit in ontwerp van Badexclusief dé badkamerarchitect uit Groningen. Voor kwaliteit, luxe en comfort eisende klant.

Penthouse-oosterkade, luxe & kwaliteit in ontwerp van Badexclusief dé badkamerarchitect uit Groningen, met luxe kwaliteit marmer, en luxe sanitair en kranen van kwaliteit merk THG-Paris. Kranen van top kwaliteit zijn kranen van THG-Paris, en toegepast in ’t luxe kwaliteit ontwerp voor badkamer in project penthouse-oosterkade. Dit luxe ontwerp voldoet aan de eisen die cliënt stelde aan luxe en kwaliteit voor een luxe badkamer met veel comfort, passend bij de klassieke stijl en sfeer van dit penthouse in Groningen.

THG-Paris topkwaliteit kraan en sanitair van Badexclusief voor Penthouse-Oosterkade in Groningen.

Penthouse-oosterkade:  kranen van top kwaliteit in luxe & comfortabele stijl, ontwerp van Olivier Gangnere voor THG-Paris.

Badkamerarchitect Badexclusief heeft met dit design ontwerp in klassieke stijl en sfeer met kwaliteit sanitair en design kranen van hoge kwaliteit ( THG-Paris ) een klant uit Groningen de luxe en het comfort gegeven die hij voor zijn penthouse-oosterkade wenste. Kranen van THG-Paris zijn kranen van excellente kwaliteit uit de luxe kwaliteit, sanitair en kranen collectie van badkamerarchitect Badexclusief uit Groningen en verwerkt in het ontwerp voor project penthouse-oosterkade te Groningen.

Zijn voorkeur voor klassieke stijl en de eis om uitsluitend topkwaliteit te verwerken, zorgden voor een badkamer ontwerp waarbij de wanden en vloer in marmer zijn uitgevoerd.De kwaliteit van marmer is al duizenden jaren bewezen en wordt uitsluitend gebruikt door hen die luxe en kwaliteit in het badkamer-ontwerp weten te waarderen. Badexclusief is trots op het behaalde resultaat. Topkwaliteit in badkamer ontwerp, topkwaliteit sanitair, topkwaliteit kranen en perfect gemaakt door de bakamer-bouwers. Met recht een topkwaliteit badkamerverbouwing van badkamerarchitect Badexclusief in Groningen.

Indien mogelijk verwerkt badkamerarchitect Badexclusief uit Groningen de luxe THG-Paris top kwaliteit kranen in haar ontwerp. Penthouse-oosterkade is één van die top kwaliteit projecten. Heeft u wensen waar kwaliteit, luxe en comfort belangrijk zijn, neem dan contact op met Badexclusief Groningen, exclusief dealer van THG-Paris voor Noord Nederland, luxe en comfort zijn Frans.