Luxe badkamer in de Held. Luxe sanitair en tegels voor een luxe badkamer van badkamerarchitect Badexclusief uit Groningen.

Luxe badkamer in de Held:
Badexclusief, dé badkamerarchitect uit Groningen ontwerpt al zo’n 30 jaar luxe badkamers in alle stijlen, van modern, tot landelijk en klassiek. Luxe badkamer van Badexclusief.

Wie wil er nu geen luxe badkamer van Badexclusief met luxe sanitair en kranen, een maatwerk badmeubel, een rvs-regendouchekop of een spiegelkast opmaat?
Een luxe badkamer van Badexclusief, dé badkamerarchitect uit Groningen wordt voor u ontworpen met maatwerk luxe sanitair en kwaliteit tegels.
Luxe kranen van Fantini en rvs-regendouchekoppen , spiegelkastten opmaat of een maatwerk douchecabine met nano-tech-glas zijn enkele van de bestanddelen die van een sanitaire ruimte een luxebadkamer maken.

luxe badkamer met maatwerk douchecabine en badmeubel inclusief een spiegelkast op maat, van badkamerarchitect Badexclusief uit Groningen.

Luxe badkamer van badexclusief met een maatwerk douchecabine en een spiegelkast opmaat.

Luxe sanitair , veelal opmaat ontworpen voor uw luxe badkamer geeft een grote mate van comfort, is onderhoudsarm en sluit perfect aan op uw smaak. Een luxebadkamer is meer dan de plek waar je dagelijks schoon wordt. Een luxe badkamer van Badexclusief is de plaats waar je na een dag hard werken de vermoeidheid van je afspoelt en een ontspannen bad neemt in een luxe whirlpool, of onder een rvs-regendouchekop.

Nano-tech-glas wat gebruikt wordt voor luxe douchecabines zorgt ervoor dat kalk niet in het glas trekt en daardoor zijn deze maatwerk douchecabines onderhoudsarm. Dat is pas echte luxe. U komt om zelf schoon te worden, niet om elke dag een uur te hoeven poetsen. Een luxe badkamer van Badexclusief speciaal voor u opmaat ontworpen.

Badexclusief, dé badkamerarchitect uit Groningen ontwerpt al zo’n 30 jaar luxe badkamers in alle stijlen, van modern, tot landelijk en klassiek.