Sanidusa Lifemoments keramisch sanitair en acryl badkuipen bij Badexclusief Groningen in de toonzaal.

Sanidusa Lifemoments en Badexclusief Groningen hebben een mooie collectie keramisch sanitair en acryl baden en douchebakken. De baden zijn los leverbaar of met een whirlpoolsysteem naar keus en kan op maat naar uw wens worden gebouwd. Met of zonder bubbelbad, het lijnenspel blijft onveranderd strak en minimalistisch.

Flux design wasbak sanidusa lifemoments

Sanidusa Wastafel Flux. De brede versie met zij plateau is te zien in de showroom van Badexclusief te Groningen.

Hoofdkleur is wit, ral 9010, aangezien dit de meest gekozen kleur is. Een deel van de Sanidusa collectie is leverbaar in pergamon. Sanidusa wordt al zo’n 25 jaar geleverd in Nederland en kan zich kwalitatief zondermeer meten met de “bekende” Duitse merken zoals Villeroy & Boch en Duravit-Laufen. Vooral de Times wastafelserie is erg mooi en zeer strak van maatvoering.

Daarnaast heeft sanidusa een mooie collectie wandclosets in diverse stijlen en uitvoeringen. Met name type WCA valt nogal op naast de meer reguliere modellen. Vermeldenswaard is het feit dat de wastafels van Sanidusa zo strak en vlak zijn, dat Badexclusief voor elke wastafel op maat een onderkast kan laten maken door haar meubelmakers.
Maatwerk of confectie , de keuze uit de diverse badkamermeubels is enorm groot.
Ook het aantal leverbare kleuren en hout fineren in de basis badkamermeubels is te zien in de showroom van Badexclusief te Groningen.

 

Flux design wasbak sanidusa lifemoments

Sanidusa Wastafel Flux. De brede versie met zij plateau is te zien in de showroom van Badexclusief te Groningen.