tegelgroothandel-baldersheinze & badexclusief groningen voor alle soorten en tegelformaten, wandtegels, vloertegels, stroken en mozaïek.

TEGELGROOTHANDEL-BALDERSHEINZE & BADEXCLUSIEF GRONINGEN VOOR WANDTEGELS EN VLOERTEGELS.

wandtegels, vloertegels, fliessen, bodenfliessen, tegelkwaliteit.Tegelgroothandel Balders Heinze en Badkamerarchitect Badexclusief te Groningen, Nederland, een perfect duo voor alle tegels en tegelwerk. tegelgroothandel-baldersheinze & badexclusief de badkamerarchitect uit Groningen leveren exclusief in duitsland en nederland alle wandtegels en alle vloertegels. Ook mozaïektegeltjes en tegelstroken met tegelstrokenmix vindt u bij badeexclusief en Balders&Heinze. tegels in alle formaten en kleuren, in iedere stijl en in alle kleuren en tegeldiktes.

groothandel-balders-heinze&badexclusief-groningen-nederland

groothandel-balders-heinze, badexclusief de badkamerarchitect uit groningen werkt samen met balders en heinze bij de import van top tegels uit met name italië. cotto 'd este, kerlite, tau, baucer, ibero, flafiker, urban concrete, back-stage, kersano, alp-stone, ermes aurelia, original-style, leonardo, lea, castelo, de-tegelbv.

Badexclusief & Ibero, als kwaliteit de norm moet zijn.

Tegelgroothandel-Balders&Heinze; Ibero tegels in vier kleuren te leveren, te zien in tegelshowroom Badexclusief te Groningen. Tegelgroothandel-baldersheinze & Badexclusief te Groningen voor alle soorten, kleuren en maten tegels, tegelstroken, wandtegels, vloertegels, mozaïek .Tegelgroothandel-Baldersheinze & Badexclusief Groningen: Badexclusief is voor Groningen de exclusieve leveranciers van de topcollectie van tegelgroothandel-baldersheinze. Dit betreft dan de tegelmerken van ondermeer Tau-ceramica, Flaviker en Ermes Aurilia. De ruimte is hier te kort om alle merken te benoemen. Alle soorten, kleuren en stijlen tegels in alle formaten, zowel wandtegels als vloertegels en Mozaïek zijn te leveren. Voor de particulier, aannemer, zzp-er en voor projecten waarbij de architect het tegelplan heeft voorgeschreven. Gratis levering muv eilanden, en mits de vrachtwagen er kan komen.

Badexclusief en tegelgroothandel-baldersheinze werken daarnaast ook intensief samen met tegelzetters en zzp-ers die hun klanten kwalitatief goede tegels willen leveren. De tegels kunnen aan huis geleverd worden. ( GRATIS TEGELLEVERING AAN HUIS )

Tegelgroothandel-baldersheinze, gevel van het pand in Nordhorn duitsland.

 Badexclusief heeft zowel in haar tegelshowroom als ook in de badkamershowroom veel tegels van tegelgroothandel-baldersheinze verwerkt. U kunt altijd een kijkje nemen om te zien wat de verschillende soorten tegels doen voor de sfeer en uitstraling van uw luxe badkamer.

Naast tegels voor badkamers hebben wij ook een grote collectie vloertegels voor keuken en kamer. Veel mensen willen een parket- of laminaatvloer maar ook persé vloerverwarming; daarvoor hebben wij houtlooktegels die niet van echt hout zijn te onderscheiden.

Samen met de complete collectie tegels van Eurovite, jos haag en de samenwerking met Julius van der werff heeft Badexclusief ism http://www.balders-heinze.de verreweg de grootste keuze in tegels.

Kom vrijblijvend ter inspiratie naar onze toonzaal aan de atoomweg 6 te Groningen, dit kan eventueel ook op afspraak buiten de openingstijden om. Dan wel aub per mail een afspraak maken.

info@badexclusief.nl, met vriendelijke groet, rick de Boer