Toto-toilet rimfree van Badexclusief, dé badkamerarchitect van Groningen is met tornado-flush spoeling en quick-release wc-bril met soft-close techniek en nano-glazuur van de beste kwaliteit.

Toto-toilet rimfree van Badexclusief, dé badkamerarchitect van Groningen is met tornado-flush superieur-spoeling en quick-release wc-bril met soft-close techniek en nano-glazuur van de beste kwaliteit maximaal comfortabel en extreem onderhoudsarm. Ook het design van is mooi, sober en neutraal.

Toto wandcloset is het enige werkende randvrije oftewel rimfree toilet op de Nederlandse markt.

Randvrije toilet-potten maken vele malen gemakkelijker schoon en zijn extreem onderhoudsarm. De extreem goede kwaliteit van de gebruikte materialen van helpt hierbij natuurlijk ook.

toto-toilets uit Japan bij Badexclusief architect te Groningen.

Toto-toilet rimfree wandcloset met soft-close wc-bril met quick-release en nano-glazuur te zien bij Badexclusief.

Toto-toilet rimfree is het enige rimfree toilet waarbij het water niet over de rand spoelt. Dat is pure luxe in vergelijking met rimfree toiletten van andere fabrikaten. Dit komt door de superieure spoeltechniek van het tornado-flush systeem dat wordt gebruikt voor de wc-spoeling. Dit is dan ook een werelwijd patent van Toto-toilet.
Daarnaast voorzien van Tornado-flush dus een slechte spoeling is verleden tijd.
Dit luxe sanitair is de absolute top op toilet gebied en word door perfectionisten uit Japan gemaakt.

In zake kwaliteit en techniek is er geen enkel wc-merk dat ook maar in de buurt komt van Toto-toilet. Luxe en comfort wennen snel. Gemak dient de mens dus waarom zou je met minder genoegen nemen ?

Gun u zelf het beste, u maakt per slot van rekening meerdere keren per dag gebruik van het toilet. Ergonomisch verantwoord in een mooie design jas.

TOTO-TOILET RIMFREE, VÓÓR PERFECTIONISTEN VAN PERFECTIONISTEN.

 

Tot ziens in de showroom van Badexclusief.

Groet, Rick de Boer.