Whirlpool-en-inloopdouche; Een badkamer project van Badexclusief dé badkamerarchitect uit Groningen, een badkamerontwerp met luxe sanitair, whirlpool inloopdouche en sauna van hoge kwaliteit voor klant uit Haren, Groningen.

WHIRLPOOL-EN-INLOOPDOUCHE: een mooi project van Badexclusief dé badkamerarchitect van Groningen voor een klant uit Haren, Groningen. Luxe sanitair van hoge kwaliteit en kwaliteit van gebruikte materialen stonden voorop bij het ontwerpen van een luxe badkamer met professionele sauna, whirlpool en inloopdouche.

whirlpool en inloopdouche van badexclusief en beterbad in Haren, Groningen.

whirlpool-en-inloopdouche: Whirlpool van Beterbad en mozaïek van Original-style, gecombineerd met hard-houten vloer, in Haren door Badexclusief.

Haren de groene parel van de provincie Groningen is al zo’n 100 jaar het dorp waar renteniers aan de Rijksstraatweg mooie villa’s laten bouwen. De prachtige panden staan er nog steeds alleen qua inrichting voldoen ze niet meer aan de eisen des tijds.Whirlpool-en-inloopdouche is een van de projecten om het comfort en luxe naar nivo anno nu te brengen. Badexclusief, dé badkamerarchitect van Groningen wordt regelmatig verzocht een ontwerp voor de badkamers te maken, passend bij de sfeer en stijl van deze monumentale woonhuizen. Dit project in Haren; whirlpool-en-inloopdouche, is hier een schoolvoorbeeld van. Eis van de klant was een luxe en comfortabele badkamer voorzien van kwaliteit sanitair en tegels, met een professionele sauna, een luxe twee-persoons whirlpool, een ruime inloopdouche, een dubbele keramische wastafel en een gescheiden toilet. Onder het hellend dakvlak was ruimte voor een luxe twee-persoons-whirlpool en door middel van een inloopdouche met gehard veiligheids glazen douchewand, kan de professionele sauna worden bereikt. Bijkomend voordeel van dit ontwerp is dat de inloopdouche nu ook als stortdouche bij het afspoelen tijdens saunagebruik kan worden benut. Kwaliteit van gebruikte materiaal is erg hoog en geheel in lijn met de kwaliteit van de woning an sich. Hard-houten vloer, stukwerk voor wand en plafonds, en glasmozaiek van Original-style, de top op luxe handgemaakt tegelwerk uit Groot-Brittannië. Handwerk mozaïek heeft meer diepte dan machinaal mozaïek en heeft mede daardoor een meer luxe uitstraling dan gemiddeld. Badexclusief te Groningen voor al uw tegel en of badkamerprojecten, met of zonder whirlpool-en-inloopdouche, groot of klein, zolang het maar kwalitatief goed en luxe mag zijn.

Whirlpool-en-inloopdouche, een geslaagd project van Badexclusief dé badkamerarchitect uit Groningen.