Waskom-Domiziani: Italiaans handgemaakt en handbeschilderd keramiek kunst, in kwaliteit en luxe de top in maatwerk, voor Nederland exclusief bij Badexclusief dé badkamerarchitect te Groningen.

WASKOM-DOMIZIANI : Waskom-Domiziani, keramiek-kunst in de badkamer en of keuken, handgemaakt en handbeschilderd. Tevens maatwerk tegels en wastafelbladen op maat. Domiziani brengt kleur in de luxe badkamer.

Waskom-Domiziani ,waskom Badexclusief Groningen

Waskom-Domiziani, kunst-keramiek handgemaakt en handbeschilderd in diverse designs in showroom Badexclusief.

Waskom-Domiziani brengt kleur in uw badkamer of keuken. Ook voor tegels en tableau’s of een mooi aanrecht- of wastafelblad. Waskom-Domiziani heeft een grote collectie unieke splashbacks ( achterwand bij t fornuis ) en wastafels in alle maten, modellen en designs. Waskom-Domiziani is exclusief verkrijgbaar bij dé badkamerarchitect, Badexclusief te Groningen, Nederland.

Ook voor maatwerk in handbeschilderde tegels en tegelplateau’s, aanrechtbladen en wastafelbladen kunt u terecht bij Domiziani. Badexclusief kan u verder helpen bij het samenstellen van het gewenste design. Daarnaast kan ook het maatwerk in rvs en of eikenhout door Badexclusief Groningen voor u worden geregeld.

Badexclusief is exclusief distributeur voor Nederland en België voor alle producten van Domiziani.

Waskom-Domiziani heeft daarnaast een sectie die ten behoeve van architecten en andere kleur bepalers op maat designs ontwerpt passend bij de wens van uw opdrachtgever. Wij staan klaar om u van dienst te zijn met het realiseren van uw ontwerp. Uiteraard beperken wij ons met deze dienstverlening niet tot Groningen, maar bedienen wij geheel Nederland en België. Dus of U nu in Den Haag, Amsterdam of Brussel zit met uw bureau, Badexclusief kan u verder helpen.

Waskom-Domiziani is op alle relevante beurzen aanwezig zoals de Cersaie te Bologna en de internationale meubelbeurs in Milaan. Salone di Mobile Milano.

www.domiziani.com 

Se non vedi correttamente questa email fai clic qui
Buongiorno Rick De Boer

http://www.domiziani.com/domiziani/show_catalogue.ASP?id_catalogue=113&id_scheda=146

 info@badexclusief.nl voor meer informatie over deze schitterende ambachtelijk gemaakte collectie sanitair, tegels en kunstobjecten van architect Domiziani. ( een bezoekje aan onze showroom mag uiteraard ook).