THG Paris luxe kranen & sanitair bij badkamerarchitect Badexclusief te Groningen indien u kwaliteit in uw luxe badkamer wenst.

THG Paris, de meest ultime variant van luxe kranen en luxe sanitair, bij Badexclusief dé badkamerarchitect voor een luxe badkamer, uit Groningen. THG Paris, het meest gekozen luxe kranen-merk in de jachtbouw. Kwaliteit, luxe en prestige zijn in dat deel van de markt een vereiste.

Bad Cour van THG Badexclusief Nederland.

THG Badexclusief , luxe duobad model Coeur. Maatvoering 137×221.

Een luxe badkamer met kranen en sanitair van hoge kwaliteit in nagenoeg iedere stijl is wat THG & Badexclusief u bieden. THG Nederland heeft naast de luxe kranen die hieronder gepresenteerd staan nog honderden andere modelllen beschikbaar, Alle luxe kranen & luxe sanitair van worden met de handgemaakt. Op de website van THG Nederland kunt u deze series zien.

Naast dat de collecties sanitair en kranen worden verwerkt in de ontwerpen voor luxe badkamers in woonhuizen, is THG ook de eerste keus voor architecten die luxe hotels en megajachten voorzien van badkamers. Dat onderstreept eens te meer de extreme eisen die THG Paris stelt aan kwaliteit van de gebruikte materialen. Onder andere voor douchekoppen en waskommen wordt gebruik gemaakt van de edelmetalen zilver en goud. Handgrepen worden naast goud en zilver ook aangeboden in kristal of halfedelsteen, alhoewel een nikkelen of verchroomde uitvoering kan net als RVS ook gekozen worden.

Of u nu een klassieke smaak heeft of een moderne , THG heeft voor elke stijl een passend ontwerp klaarliggen. Reguliere luxe kranen zowel als diverse thermostaatkranen. U hoeft alleen nog de kleur te bepalen. Vele internationaal gewaardeerde architecten en ontwerpers bepalen mede de ontwerpen van de kranenseries.

Badexclusief, dé badkamerarchitect voor Nederland, werkt al zo’n 30 jaar met de hoogwaardige kwaliteit die JCD en THG-Paris bieden. Deze hoge kwaliteit en de red-carpet-service is voor velen reden om deze collectie luxe kranen en luxe sanitair te verkiezen boven die van het aanbod van andere merken, en dit ondanks een veel hogere aanschafprijs. “KWALITEIT KENT GEEN PRIJS”.

Kom langs in onze toonzaal en wij maken in samenwerking met THG Paris een ontwerp voor uw luxe badkamer, of dat nu in uw woning is of voor op uw jacht. Met vriendelijke groet, Rick de Boer.